CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få 20% på din første fotoordre.

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 09
CEWE VÆGBILLEDER

Plakater og vægbilleder

Få dine bedste øjeblikke op på væggen!

Til produktoversigt
CEWE VÆGBILLEDER

Plakater og vægbilleder

Få dine bedste øjeblikke op på væggen!

Til produktoversigt

Fotolærred

Skab flotte kunstværker med dine egne fotos trykt på lærred!

Gå til produkt

Plakat XXL i billedramme

Fuldend dit yndlingsbillede med en stilfuld ramme!

Gå til produkt
Foto på lærred slider

Galleritryk

Et vægbillede i sin flotteste og mest elegante form!

Gå til produkt
luksusplakat slider

Luksus plakat

Dekorér dit hjem med dine yndlingsmotiver som luksus plakater.

Gå til produkt

Store øjeblikke som vægbillede

Vælg fra vores store sortiment!

Plakater

Hvordan skal dine vægbilleder bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder

CEWE Fotoverden app

  • Design og bestil, når du er på farten
  • Enkle designmuligheder
  • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

  • Mange designmuligheder
  • Enkel installation på din PC eller MAC
  • Gem projekter lokalt på PC'en

Design online

  • Nem og hurtig bestilling
  • Ingen installation nødvendig
  • Virker på alle enheder

Den perfekte ramme til store øjeblikke

Vælg fra vores store sortiment!

min hexxas – min stil

Design dine personlige hexxas og kombiner dem, som du vil!

Køb mere og spar mere!

Vægbilleder Kode: NUWALLART10

Bestil 4 stk. og få 10%

Vægbilleder Bestil 5 stk. og få 15%

Kode: NUWALLART15

Vægbilleder Bestil 6 stk. og få 20%

Kode: NUWALLART20

Plakater og fotolærreder

Specielle øjeblikke kræver en helt speciel plads i hjemmet! Få dit favoritbillede forstørret og nyd det i fulde drag – en let og hurtig måde at give dine vægge lidt ekstra kulør. Du kan vælge at få dit billede på fotolærred, som selvklæbende plakat, bag akrylglas, på alu-plade eller på en hård skumplade. Du kan også vælge det flotte galleritryk, der kombinerer det bedste fra alu-pladen og akrylglasset.

Uanset hvilken vægdekoration du vælger, garanterer vi at dit produkt bliver produceret i højeste kvalitet, så det færdige resultat vil komme til at pryde dit hjem i mange år fremover – uagtet om din nye vægdekoration skal give lidt ekstra farve i stuen, børneværelset, køkkenet eller et helt fjerde sted.

Som noget helt specielt kan du skabe dit helt eget personlige kunstværk med en flerdelt vægdekoration. Dit yndlingsbillede kan fordeles i flere sektioner, som tilsammen danner ét stort motiv. Med helt op til fire separate dele kan du give dit yndlingsmotiv et helt nyt udtryk. Mulighederne er mange.

Brug dit eget billede eller vælg ét af de professionelle motiver fra vores motivgalleri til din næste flerdelte vægdekoration – uanset om det er på fotolærred, akrylglas eller måske som en XXL-plakat til børneværelset! Du kan selvfølgelig også vælge at bruge den flotte poster på alu-plade eller som poster på hård skumplade som udgangspunkt til din næste flerdelte vægdekoration. De mange udfoldelsesmuligheder gør at du kan lave den perfekte vægdekoration til netop dit hjem!

Få et motiv af din datters kanin eller din drengs yndlingstraktor op på væggen med en selvklæbende plakat. Da den smarte selvklæbende plakat sidder direkte på væggen er den perfekt til den smalle trappegang eller måske skråvæggene på børneværelset. Plakaten er let at sætte op og let at tage ned igen og så efterlader den ikke mærker på tapetet – perfekt til de vægge, der normalt ikke kan dekoreres.

Oplev farverne i dit motiv komme til live som en poster bag akrylglas og se den fantastiske dybdevirkning, akrylglasset har på dit billede. Placer din poster bag akrylglas et lyst sted eller hvor solen rammer det direkte og se den flotte effekt, det har på hele lokalet.

Prøv vores flotte poster på aluminiumsplade, hvor dit yndlingsmotiv bliver trykt direkte på alu-pladen eller fremkaldt på ægte fotopapir og derefter omhyggeligt placeret på alu-pladen. Uanset hvilken tilgang du foretrækker får du et resultat, der vil vække glæde i mange år fremover. Med mere end 30 forskellige størrelser af den flotte poster på alu-plade, vil der med garanti være én, der passer perfekt til dig.

Med dit bedste billede trykt direkte på en hård skumplade, vil du med garanti få et resultat, der vil blive betragtet og beundret i lang tid fremover. Den lette skumplade danner den perfekte ramme til selv tunge motiver og de mange formater bevirker at der vil være en poster på hård skumplade til netop dit behov.

Skab et kunstnerisk centrum med dit yndlingsbillede trykt på ægte fotolærred. Udsmyk dit hjem med det flotte fotolærred eller giv det som gave til én, du har kær. Det alsidige fotolærred giver et helt unikt udtryk og tilføjer en høj grad af eksklusivitet til dit motiv.

Nogle motiver kræver ekstra plads for virkelig at komme til deres fulde ret: Med en XXL Poster kan du virkelig lade dine yndlingsmotiver strække vingerne. De mange forskellige formater og store udvalg af størrelser gør at du med sikkerhed vil kunne finde en XXL Poster, der er helt ideel til dine behov.

Prøv en af vore flotte fotocollager og saml alle de bedste feriebilleder ét sted eller lav en collage med alle børnene til dit kontor eller giv den som gave til bedsteforældrene. Lad eventuelt børnene udvælge deres yndlingsbilleder og giv dem en helt unik vægdekoration til børneværelset.

Du kan selvfølgelig også lave din collage på fotolærred og give collagen et mere eksklusivt udtryk.

Se hvor let det er at skabe dit helt eget vægbillede lige hér!