Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Fotokalender > Vægkalendere
Vægkalendere
VÆGKALENDER A4

VÆGKALENDER A4

Skab noget enestående med din individuelle fotokalender i A4-format. Dine billeder kommer i fuld fokus.

fra 144,00 kr*
Vægkalender A5

Vægkalender A5

Med vægkalenderen A5 i det praktiske lille format får du det bedste ud af dine billeder. Den udformes på digitaltryk standard i høj kvalitet, og du får en masse layout-muligheder.
94,00 kr*
VÆGKALENDER A3

VÆGKALENDER A3

Vægkalenderen i A3-format skaber altid opmærksomhed. Måske snart inden for dine fire vægge?

fra 194,00 kr*
VÆGKALENDER A2

VÆGKALENDER A2

Vil du gerne præsentere dine bedste billeder på en helt særlig måde? Så vil du elske vores vægkalender i A2-format.

fra 429,00 kr*
VÆGKALENDER KVADRATISK XL

VÆGKALENDER KVADRATISK XL

Kvadratet møder dine skønneste billeder - en særlig fotokalender opstår. Forskellige kalenderlayouts og designs hjælper med at skabe den helt rigtige kalender for dig.

fra 239,00 kr*
ÅRSKALENDER A3

ÅRSKALENDER A3

Vil du gerne kunne overskue dine aftaler? Så er vores årskalender A3 det rigtige for dig, forskønnet med dine egne billeder.

fra 44,00 kr*
VÆGKALENDER XXL

VÆGKALENDER XXL

Smukke landskaber eller udtryksfulde portrætter – dine fotos er enestående. Giv dine personlige fotos det store format, som de har fortjent.
324,00 kr*
TREMÅNEDERSKALENDER A3

TREMÅNEDERSKALENDER A3

Få et overblik over et kvartal - smart, hvis du ikke vil miste overblikket. Desuden fremhæves dine billeder på en helt særlig måde.  
fra 194,00 kr*
VÆGKALENDER KVADRATISK XXL

VÆGKALENDER KVADRATISK XXL

Kalender som kunstværk: Det kvadratiske format på ca. 45 x 45 cm giver dine fotos en spændende præsentation – og giver afveksling hver måned
fra 329,00 kr*

Fotokalender med dine billeder

Glæd familie og bekendte med en flot kalender med dine fotos fra Elgiganten Fotoservice. Uanset temaet; om det er familiens eventyr fra året, der gik, eller billederne fra sommerferien, ferien på ski eller fotos fra årets store fester såsom bryllup, jubilæum eller noget helt tredje, så vil en vægkalender med dine fotos med garanti vække glæde ved modtagerne. En unik fotokalender fra Elgiganten Fotoservice er den perfekte gave til bedsteforældrene, forældrene, ægtefællen eller kæresten, der tilføjer din væg et nyt udtryk hver måned. Hvorfor ikke lade børnene lave deres egne fotokalendere til børneværelset med deres yndlingsbilleder eller favoritter fra tegneserierne – en sjov måde at lære årstiderne på og ikke mindst give dem noget at glæde sig til hver af de næste 12 måneder!


Ved Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem en lang række flotte fotokalendere i mange forskellige størrelser, papirtyper og formater: Den yderst populære A4-fotokalender i højformat eller panorama er en klar favorit, hvis størrelse passer til enhver væg. Til et år fuld af store begivenheder kan du også vælge den flotte A3-vægkalender eller hvis du ikke vil gå ned på størrelsen, så kan du lade dine fotos få frit løb på fotopapir i en kalender i A2-format. Har du noget mindre i tankerne tilbyder Elgiganten Fotoservice naturligvis også et udvalg af kalendere til dit bord eller en handy studiekalender til at have med i tasken – alle kan selvfølgelig gøres helt personlige med dine unikke billeder.


Uanset i hvilken størrelse, format eller papirtype du foretrækker din fotokalender har Elgiganten Fotoservice et stort udvalg af flotte gratis skabeloner lige klar til at bruge eller du kan vælge at lave din helt egen kalender og placere dine billeder som du ønsker. Det har aldrig været lettere at designe en kalender med dine fotos; skab kalenderen direkte online i den overskuelige editor, hent den gratis bestillingssoftware og få et væld af spændende redigeringsmuligheder eller design dine fotokalendere med den smarte app fra Elgiganten Fotoservice, mens du sidder i bussen, toget eller slænger dig på sofaen.


Med app’en kan du også skabe et stort udvalg af flotte fotoprodukter udover fotokalendere, såsom CEWE FOTOBØGER, mobilcovers, bestille fotofremkaldelse og meget mere. Disse muligheder er naturligvis også tilgængelige i softwaren fra Elgiganten Fotoservice, hvor du ydermere kan skabe en helt unik dekoration til dine vægge med de flotte CEWE VÆGBILLEDER; fotolærred, forstørrelse bag akrylglas, foto på aluminium og mange flere.


Uanset hvilken fotokalender du vælger, er vi sikre på at du bliver ovenud glad for resultatet. Skulle dette ikke være tilfældet – uanset årsagen – tilbyder Elgiganten Fotoservice 100 % tilfredshedsgaranti på alle vore fotokalendere; få et nyt forsøg eller pengene tilbage – det er helt op til dig! Husk at der naturligvis er valgfri startmåned med alle kalendere fra Elgiganten Fotoservice; sæt ikke blot dit præg på året, men gør hele året til dit eget – fra start til slut!


Elgiganten Fotoservice ønsker dig 12 flotte og mindeværdige måneder med din personlige fotokalender.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.