Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09

Vægkalendere

Imponerende overblik over hele året: Design din egen vægkalender i dit ønskeformat og med dine smukkeste fotos.

Vægkalender slider Vægkalender slider

Vægkalender med træliste

Det elegante ekstra: Trælisten til din vægkalender skjuler spiralryggen og fuldender looket af din kalender, når den hænger på væggen.

Se mere

Elegant gaveindpakning

Smuk indpakning til din vægkalender

Design nu

Alt om vores vægkalendere

Gå på opdagelse i de mange varianter og formater!

Vores nye designs

Vælg blandt et stort udvalg af designskabeloner

Vægkalendere med plads til planlægning

Find din favorit blandt seks forskellige varianter!

Alt om vores flotte papirtyper

Vælg mellem fire typer papir af højeste kvalitet.
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Hvor skal din kalender bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

  • Mange designmuligheder
  • Enkel installation på din PC eller MAC
  • Gem projekter lokalt på PC'en

CEWE-app

  • Design og bestil, når du er på farten
  • Enkle designmuligheder
  • Gem dine projekter i appen

Design online

  • Nem og hurtig bestilling
  • Ingen installation nødvendig
  • Virker på alle enheder

Fotokalender med dine billeder

Glæd familie og bekendte med en flot kalender med dine fotos fra Elgiganten Fotoservice. Uanset temaet; om det er familiens eventyr fra året, der gik, eller billederne fra sommerferien, ferien på ski eller fotos fra årets store fester såsom bryllup, jubilæum eller noget helt tredje, så vil en vægkalender med dine fotos med garanti vække glæde ved modtagerne. En unik fotokalender fra Elgiganten Fotoservice er den perfekte gave til bedsteforældrene, forældrene, ægtefællen eller kæresten, der tilføjer din væg et nyt udtryk hver måned. Hvorfor ikke lade børnene lave deres egne fotokalendere til børneværelset med deres yndlingsbilleder eller favoritter fra tegneserierne – en sjov måde at lære årstiderne på og ikke mindst give dem noget at glæde sig til hver af de næste 12 måneder!

Ved Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem en lang række flotte fotokalendere i mange forskellige størrelser, papirtyper og formater: Den yderst populære A4-fotokalender i højformat eller panorama er en klar favorit, hvis størrelse passer til enhver væg. Til et år fuld af store begivenheder kan du også vælge den flotte A3-vægkalender eller hvis du ikke vil gå ned på størrelsen, så kan du lade dine fotos få frit løb på fotopapir i en kalender i A2-format. Har du noget mindre i tankerne tilbyder Elgiganten Fotoservice naturligvis også et udvalg af kalendere til dit bord eller en handy studiekalender til at have med i tasken – alle kan selvfølgelig gøres helt personlige med dine unikke billeder.

Uanset i hvilken størrelse, format eller papirtype du foretrækker din fotokalender har Elgiganten Fotoservice et stort udvalg af flotte gratis skabeloner lige klar til at bruge eller du kan vælge at lave din helt egen kalender og placere dine billeder som du ønsker. Det har aldrig været lettere at designe en kalender med dine fotos; skab kalenderen direkte online i den overskuelige editor, hent den gratis bestillingssoftware og få et væld af spændende redigeringsmuligheder eller design dine fotokalendere med den smarte app fra Elgiganten Fotoservice, mens du sidder i bussen, toget eller slænger dig på sofaen.

Med app’en kan du også skabe et stort udvalg af flotte fotoprodukter udover fotokalendere, såsom CEWE FOTOBØGER, mobilcovers, bestille fotofremkaldelse og meget mere. Disse muligheder er naturligvis også tilgængelige i softwaren fra Elgiganten Fotoservice, hvor du ydermere kan skabe en helt unik dekoration til dine vægge med de flotte CEWE VÆGBILLEDER; fotolærred, forstørrelse bag akrylglas, foto på aluminium og mange flere.

Uanset hvilken fotokalender du vælger, er vi sikre på at du bliver ovenud glad for resultatet. Skulle dette ikke være tilfældet – uanset årsagen – tilbyder Elgiganten Fotoservice 100 % tilfredshedsgaranti på alle vore fotokalendere; få et nyt forsøg eller pengene tilbage – det er helt op til dig! Husk at der naturligvis er valgfri startmåned med alle kalendere fra Elgiganten Fotoservice; sæt ikke blot dit præg på året, men gør hele året til dit eget – fra start til slut!

Elgiganten Fotoservice ønsker dig 12 flotte og mindeværdige måneder med din personlige fotokalender.