CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09

Mobilcovers

Beskyt din smartphone med et cover, du har designet med dit eget billede!

Til produktoversigt

Et cover med dit eget billede

Vælg dit yndlingscover

Stilistiske mobilcovers med rem med et billede af dem du har kær

Find coveret, der passer til din model

Vælg din mobilproducent!

Praktisk og smart! Mobilcovers i mange materialer

Læs mere om forskellene på de forskellige typer af covers.

Design et personligt og unikt smartphone cover med fotoprint fra Elgiganten Fotoservice

Glem de kedelige og upersonlige mobilcovers, som ligner alle andres. Gør i stedet din smartphone lige så personlig udenpå, som den er indeni, med et mobilcover pyntet med dit eget foto. Hos Elgiganten Fotoservice kan du skabe et funktionelt og praktisk redskab til at passe på din smartphone, som samtidig er personligt og flot. Dekorer coveret med dine egne fotos, så du kan have din familie, kæreste eller kæledyr i lommen og i tankerne hele dagen. Det er en personlig og unik accessory, som du kan have med dig hver dag, og som er helt unik.

Elgiganten Fotoservice tilbyder en lang række forskellige foto mobilcovers til flere end 200 forskellige smartphone modeller. Du kan således finde præcis det cover, der passer til din telefon og til dit behov, og du kan tilmed gøre det personligt med dine egne fotos. Hvad enten du har en iPhone, Samsung, HTC eller noget helt fjerde, har vi med garanti et cover, der passer til din telefon. Du kan vælge mellem en lang række forskellige typer covers i forskellige materialer og stilarter, der kombineret med dit foto giver dig et smukt og anvendeligt tilbehør til din hverdag.

Beskyt din telefon med et cover. Du kan vælge mellem forskellige modeller til over 200 slags smartphones

Vores mobilcovers er lavet i materiale af høj kvalitet, der er slidstærkt og holder dit påtrykte foto flot og uden ridser i lang tid frem. Dermed får du et cover, der ikke blot beskytter din telefon, men som pynter og glæder på samme tid. Ved at designe et smartphonecover med dine yndlingsfotos eller motiver på kan du have minder om dine favorit stunder, mennesker eller rejser med dig hele dagen, samtidig med at du beskytter din smartphone mod ridser og stød.

Med Elgiganten Fotoservice kan du lave specialdesignede fotocovers til over 200 forskellige typer smartphones. Blandt vores udbud af forskellige typer covers er:

  • Hard cover
  • Silikone cover
  • Smartphone luksus cover
  • Tough cover
  • Mobiletui
  • Sideflip etui
  • Downflip etui

Kreer et flot mobilcover fyldt med kærlighed og minder til dig selv eller nogen du holder af

Et mobilcover fra Elgiganten Fotoservice er også en fantastisk gaveide til en du holder af. Du kan skabe en helt personlig og unik gave ved at kreere et cover, der er specifikt designet til for eksempel din kæreste, dit barn eller bedsteforældrene. Brug et foto fra jeres ferie, af jeres kæledyr eller et fælles foto, der vil gøre glæde og vække minder. Det er en virkelig personlig gave, der viser omhu og betænksomhed, i og med at du har specialdesignet det med modtageren i tankerne.

Det er desuden en oplagt gaveide til pakke- eller adventskalenderen, da det på én og samme tid både er en sjov og flot gave, der kan bruges hele året rundt, og som beskytter telefonen, så du ikke skal bekymre dig om risikoen, for at dit barn (eller kæreste) ødelægger sin smartphone.

Lad ikke dine ansatte tage på kundebesøg med et grimt mobilcover eller en ridset telefon

Undgå pinlige eller uprofessionelle mobilcovers på medarbejdernes firmatelefoner. Med Elgiganten Fotoservice kan I designe mobilcovers med jeres virksomheds logo, billede eller navn på. På den måde sikrer I et ensartet og professionelt udtryk, når jeres medarbejdere er til møder eller er på kundebesøg. Det er samtidig en god og diskret måde at promovere jeres virksomhed på, når jeres ansatte eller sælgere alligevel er ude blandt potentielle kunder eller samarbejdspartnere. Med Elgiganten Fotoservice kan I vælge mellem mange forskellige typer covers, der passer til jeres virksomhed og arbejde. Vælg for eksempel vores Tough Cover eller Sideflip etui, der kan tåle ekstreme stød og slag, hvis I arbejder meget fysisk eller med risiko for at tabe telefonen. Eller vælg for eksempel et Luksuscover, hvis I gerne vil give jeres brand og image lidt ekstra kvalitet eller elegance. Lige meget hvilken virksomhed I er, vil vi have et cover, der passer til jeres brand og jeres telefoner.

Bestil hurtigt og enkelt et mobilcover fra din smartphone

Med Elgiganten Fotoservice er det let og hurtigt at bestille dit helt eget fotocover til din smartphone. Det tager kun få minutter, og du kan endda gøre det direkte fra din telefon eller tablet via vores app eller fra vores hjemmeside og vores gratis bestillingssoftware. Du skal blot vælge det cover, du vil designe, vælge din telefontype, og vælge det foto, du vil have printet derpå.

Det er hurtigt og sikkert, og vi er sikre på, at du vil blive ovenud tilfreds med resultatet. Men skulle der alligevel opstå problemer undervejs, kan du kontakte vores kundeservice, der sidder klar med svar på dine spørgsmål og med en hjælpende hånd. Du kan ringe til os på 7879 7809 eller sende os en mail lige her.