Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09
Fotogaver kategori slider Fotogaver kategori slider

Fotogaver

Masser af helt unikke gaver

Til produktoversigt
Spil slider Spil slider

Puslespil

Til store og små. Design dit eget Ravensburger-puslespil af høj kvalitet med op til 1.500 brikker

Til produktoversigt
Dekoration slider Dekoration slider

Dekoration

Unikke gaveideer til dine kære.

Til produktoversigt
drikkekrus slider drikkekrus slider

Krus

Nyd kaffen i et personligt fotokrus.

Til produktoversigt

Brug dine bedste sommerbilleder på personlige fotogaver.

Hvordan skal din fotogave bestilles?

Dine fotoprodukter kan altid gemmes og findes frem igen, når du vil arbejde videre på dem

CEWE-app

  • Design og bestil, når du er på farten
  • Enkle designmuligheder
  • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

Design online

  • Nem og hurtig bestilling
  • Ingen installation nødvendig
  • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

  • Mange designmuligheder
  • Enkel installation på din PC eller MAC
  • Gem projekter lokalt på PC'en

Lav fotogaver i Elgiganten

Elgiganten fotogaver med dine egne billeder

Skal du til fødselsdag? Eller er du bare ude efter en lækker kærestegave, en gave til din veninde eller en flot gave til dig selv? Så tag et kig på vores store udvalg af fotogaver. Hos Elgiganten fotoservice kan du lave fotogaver med dine egne billeder trykt på til enhver lejlighed og i forskellige prisklasser.

Fotogaver i Elgiganten til venner og familie

Næsten uanset hvilken type gave du leder efter, kan du finde en passende fotogave hos Elgiganten. Hvis bare du har de gode billeder, kan du lave fotogaver til både store og små familiemedlemmer og til et beløb, der passer til enhver pengepung. Vi har lavet en lille liste med et par gode fotogave-ideer, se bare her:

Elgiganten fotogaver: se de gode ideer

• Fotogaver til kollegaen: Lav en musemåtte med motiv, et krus med billede, så hun kan have sin kaffe i fred eller en fotokalender til kontoret til at holde styr på møder og deadlines.

• Fotogaver til kæresten: Den flotteste fotobog med billeder og små fortællinger fra jeres tid sammen. Vælg mellem mange forskellige formater og størrelser

• Fotogave til familien: Et sjovt puslespil hvor motivet er et billede af jer alle sammen. Vi har både små og store puslespil

• Fotogave til teenageren: Et lækkert mobilcover med billede eller en fed plakat med hans yndlingsmotiv, han selv har taget

• Til dig selv: Køleskabsmagneter med billede, eller sjove retro prints.

Fotogaver er er de ideelle gaver til dem, du holder af. De er flotte og dekorative, og du kan også finde gaver, der derudover er funktionelle og praktiske. Er du for eksempel ude efter en gave til parret, der lige har købt hus, så tag et kig på vores lækre dørskilt, hvor du kan få et billede af parret trykt på sammen med deres navne. Ellers er dækkeservietter med egne billeder samt køleskabsmagneter gode gaver til parret.

Børn er vilde med vores søde bamser med en t-shirt, hvor du får dit eget billede trykt på. Særligt hvis det er et billede af barnet selv, falder det i god jord! Vendespillet med fotos fra familieferien, sommeren i haven eller portrætter af alle familiemedlemmer er også altid populært.

Fotogaverne laver du nemt ved at vælge de produkter, du vil lave og uploade de billeder, du vil have trykt på. Dernæst kan du rette til, lege med filtre og clip arts og tjekke resultatet i vores preview, før du klikker Bestil.