Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Fotogaver

Fotogaver med personlighed

Se vores mange fotogaver

Tekstiler

TEKSTILER

Topkvalitet og superflot tryk!

Med vores professionelle designeditor kan du designe din fotogave helt personligt efter dine egne ønsker og kombinere med designskabeloner. Der er ingen grænser!

fra 44,95 kr*
Krus

KRUS

En flot blikfang - og ikke kun ved morgenmaden:

Du kan udsmykke krus, flasker, drikkedunke o.lign. med dit favoritbillede i flot design - også ekstra stort i panoramaformat.

fra 69,95 kr*
Snekugle og snekugle med hjerter

DEKORATION

Dekorative gaver med stemningsfulde effekter. Disse personlige fotogaver giver rummets indretning det sidste touch.

fra 65,00 kr*
Spil og tøjdyr

SPIL OG TØJDYR

Den perfekte gave - ikke blot til børnene!

Brug dine flotteste billeder til at skabe spil eller legetøj af helt særlig art. Oplev dine billeder stykke for stykke som puslespil eller kortspil, og forær krammelbløde stofdyr som gave.

fra 59,00 kr*
Skriveartikler

SKRIVEARTIKLER

Vær kreativ med vores skriveartikler!

Design nemt og hurtigt personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat. Tilføj ganske enkelt dine skønneste billeder. Præsenter dig selv professionelt med visitkort, du selv har designet.

fra 59,95 kr*
Art prints

Art prints

Fra foto strimmel til trendy retro-look. Dine yndlingsbilleder som små kunstværker

Kontor

KONTOR

Fotogaver, der skaber god stemning i kontoret. Også meget velegnet til at forsøde arbejdsdagen for din partner!

fra 67,95 kr*
Madkasse og Penalhus

SKOLE

Så er det sjovt at gå i skole!

Pausesnak fra madkassen med smilefaktor eller penalhus med hjælp til at holde orden. Fotogaver, der vækker begejstring.

fra 25,00 kr*
GAVEKORT

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god gaveidé til fødselsdag, bryllup eller andre anledninger. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet kan bruges til hele produktsortimentet. Så er den perfekte gave til enhver smag fundet.

 Bestil 3
fotogaver -
få 10% rabat

Brug værdikoden:

3GAVE10

Bestil 4
fotogaver -
få 15% rabat

Brug værdikoden:

4GAVE15

Bestil 5
fotogaver -
få 20% rabat

Brug værdikoden:

5GAVE20

Fotogaver

Benyt nogle af de utallige muligheder for at personliggøre fotoprodukter med dit helt eget billede og glæd dig over oplevelsen hver dag.

Fejr barnets første tid med unikke fotoprodukter, hvor du selv vælger motiv og design – lige fra invitationer til barnedåb, navnefest eller fødselsdag til krammebamsen med barnets billede på t-shirten.

Bevar følelsen af dit bryllup, jubilæum, fødsel, barnedåb eller den store fest for eftertiden med det helt specielle billede på et krus eller noget helt tredje af de mange ting, du bruger dagligt.

Forlæng følelsen af ferie med dine billeder på de ting, du bruger hver dag – eksempelvis et billede af stranden på din musemåtte og meget andet.
Gør fødselsdagen unik med en personlig foto-t-shirt eller baseballkasket til fødselaren eller giv det som en gave til værten ved sæsonens store fest.

Få ekstra opmærksomhed allerede inden den store dag med personlige fotoinvitationer. Sæt dit personlige fingeraftryk på grill- eller havefesten med et unikt grillforklæde med dit eget motiv.

Tag dit yndlingskæledyr med på arbejde med et tryllekrus, hvor motivet dukker frem, når varm væske kommer i kruset. Giv en gave til Mors Dag, der varer hele året – en hjerteformet pude med dit billede på eller måske et foto i et krystal hjerte.
Personlige foto-magneter gør opgavefordelingen i hjemmet let og sjovt. Bevar følelsen af at være nyforelsket med et fotoprodukt, der varer hele livet.

Giv dit barn den bedste skolestart med eksempelvis et unikt penalhus eller en rygsæk med dets eget billede på. En madkasse med barnets yndlingsbillede vil gøre enhver frokost til et hit. En personlig og smart rygpose til sportstøjet sikrer at det kommer med hjem hver gang.
Sæt ekstra kulør på samværet med familien ved højtider som jul, påske, pinse, Sankt Hans eller advent med unikke dekorationer.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.