CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09

Billede på træ
Billede på træ
Billede på træ

Billede på træ

Dit billede i et naturligt look

Med billede på træ opnår du et rustikt og naturligt look på grund af træets synlige struktur. Især monokrome motiver med høj kontur vil se smukke ud på dette materiale.

  • FSC-certificeret® træ
  • Slebet med synlig træstruktur
  • Særlig smukt til monokrome billeder og billeder med høj kontrast
fra 349,00 kr. *

Tilfredse kunder betyder alt for os! Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på dit CEWE-produkt.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Størrelser:

9 formater: 20 x 20 til 80 x 80 cm

Produktbemærkning:

Materialetykkelse: 18 mm

Med Elgiganten Fotoservices vægbillede trykt på træ kan du tage naturen med indenfor med smuk og romantisk fotokunst

Indret dit hjem med et vægbillede, der har et meget unikt udtryk og karakteristisk look. Med Elgiganten Fotoservice kan du få dine fotos trykt på træ, hvilket giver et helt anderledes resultat end andre typer print. Med et træ-vægbillede får du ikke blot et smukt print af dit foto men også de særlige karaktertræk fra træet, der giver en hel anden dimension til motivet.

Med et vægbillede på træ bliver hvert eneste foto helt unikt, da ikke to stykker træ er helt ens, og træets årringe, tekstur og farve giver et charmerende touch til motivet. Med sin naturlige farve og struktur tilføjer træet karakter til fotoet, så det får et helt romantisk og vintage udtryk, som ikke kan opnås med designskabeloner eller fotofiltre.

Skab en romantisk stemning med et karakterfyldt vægbillede

Ved print på træ forbliver farverne flotte og tro mod det originale foto, mens træets farve og struktur tilføjer et blødt og romantisk skær. Dette betyder, at vægbilledet på træ er særligt egnet til hyggelige eller romantiske motiver, der kan blive yderligere forstærket ved at blive trykt på det karakterfyldte materiale. Dette gælder for eksempel bryllupsfotos, babybilleder, maritime motiver eller sort/hvid fotos.

Vægbilledet på træ er et perfekt indretningselement til forskellige slags hjem, da det rustikke og romantiske look passer til såvel hjem indrettet i ”shabby chic”-stil eller moderne, stilrene hjem, hvor billedet virkelig kan stå frem og give et overraskende og forfriskende pust til indretningen.

Vægbilledet passer også særligt godt til blandt andet soveværelser, hvor det romantiske og afdæmpede look skaber en rolig og hyggelig stemning til rummet. Det gør sig også godt på badeværelset, hvor det rustikke og maritime materiale passer godt til for eksempel at hænge over badekaret, hvor billedet heller ikke bliver ødelagt af at hænge i et fugtigt miljø. Modsat mange andre typer print tager træet nemlig ikke på samme måde skade af at hænge i et vådrum, så det er en perfekt måde at inkludere kunst med et personligt motiv i indretningen af badeværelset.

Træ-vægbilledet fra Elgiganten Fotoservice kommer i forskellige formater og størrelser, hvor der tilføjes lægter for at gøre billedet større. Med i din bestilling får du et vægophæng med savtakker, der gør det let og sikkert at hænge dit nye kunstværk op straks efter, at du modtager det.

Tilfredshedsgaranti med i købet

Med Elgiganten Fotoservice kan du på få minutter bestille et smukt og unikt vægbillede til dit hjem - helt uden besvær. Du skal blot:

  • Vælge ”Vægbillede på træ” på vores hjemmeside/vores gratis bestillingssoftware / vores app til iOS eller Android
  • Vælge størrelse og format på dit billede
  • Vælge og indsætte dit foto
  • Vælge et layout og eventuelt indsætte tekst på billedet
  • Bestille dit vægbillede og lade os trykke det til dig hurtigst muligt

Det er sikkert og problemfrit at bestille et smukt vægbillede fra Elgiganten Fotoservice, og du kan være sikker på at modtage et produkt af bedste kvalitet. Vi har desuden 100 % tilfredshedsgaranti på dette produkt, så hvis du efter at have modtaget dit træ-vægbillede ikke er helt tilfreds med det, kan du få lavet et nyt eller få dine penge tilbage. På den måde garanterer vi dig et positivt resultat og en god oplevelse.

Såfremt du undervejs i processen skulle komme på spørgsmål eller får brug for hjælp, kan du tage kontakt til vores kundeservice. Du kan enten ringe på telefonnummer 78 79 78 09 eller skrive en mail her.