Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Fotogaver > Krus
Fotogaver krus

Tank godt humør!

Dine sjoveste billeder på de flotteste krus

CAFÈ LATTE KRUS - STOR

CAFÈ LATTE KRUS - STOR

Det store latte-krus gør kaffeoplevelsen til noget særligt. Kegleformen og panoramaformatet sætter billedet i fokus. Ideelt til om morgenen, til hverdag eller når der skal slappes af.

fra 134,00 kr*
KRUS STANDARD

KRUS STANDARD

Dette keramikkrus har påtrykt dit billede og flotte designskabeloner.
Egnet til venstre- og højrehåndede.

fra 69,95 kr*
KRUS MED PANORAMAFOTO

KRUS MED PANORAMAFOTO

Et flot blikfang - og ikke kun ved morgenmaden. Du kan udsmykke dette krus med dit favoritbillede i flot design - ekstra stort i panoramaformat.

fra 89,95 kr*
KRUS MED INDVENDIG FARVE

KRUS MED INDVENDIG FARVE

Så farverig starter dagen altid godt! Det populære krus fås nu også med fem forskellige farver indvendigt.

fra 109,00 kr*
TRYLLEKRUS

TRYLLEKRUS

Dit billede bliver synligt, så snart den sorte kop fyldes med varm væske! Billedet forsvinder, når koppen bliver kold.

fra 109,00 kr*
TRYLLEKRUS MED PANORAMAFOTO

TRYLLEKRUS MED PANORAMAFOTO

Fortryllende! Når du hælder en varm væske i dette tryllekrus, bliver dit yndlingsbillede synligt hele vejen rundt. Når kruset køler af, forsvinder billedet igen.

fra 139,00 kr*
EMALJEKRUS

EMALJEKRUS

Dit nye yndlingskrus i køkkenskabet: Design det populære emaljekrus med dit personlige motiv.

fra 149,00 kr*
ALUMINIUM DRIKKEDUNK

ALUMINIUM DRIKKEDUNK

Drikkedunk af aluminium med dit billede - en god ven til skolen, sport og fritid. Inkl. praktisk karabinhage og to forskellige låg.

fra 129,00 kr*
CAFÉ LATTE KRUS

CAFÉ LATTE KRUS

Det 320 ml store café latte krus bliver frem for alt flot med din hjælp: Vælg et fotomotiv efter eget valg, som smelter sammen med kruset ved hjælp af panoramatrykket.

fra 124,00 kr*
PORCELÆNSKRUS

PORCELÆNSKRUS

Morgenmad, frokost, aftenkaffe: Med dit porcelænskrus, som du selv har udformet, sidder dine nærmeste altid med ved bordet. Elegant pocelæn af højeste kvalitet gør hver slurk til en nydelse.

fra 104,00 kr*

Skænk varme drikke i et personligt og hyggeligt krus med fotoprint fra Elgiganten Fotoservice

Her i det kolde nord elsker vi varme drikke hele dagen og hele året rundt. Med et personligt krus med dit eget foto trykt på siden kan du skænke kaffe, te, kakao med mere og tænke søde tanker om de mennesker eller steder, der er på billedet.

Med Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem en række forskellige flotte krus, som du kan dekorere med fotos og hilsner ved hjælp af vores forskellige designskabeloner. Brug fotos fyldt med minder og anekdoter, som er sjove at huske og tale om over en kop te, eller som er rare at tænke på, når du drikker kaffe på kontoret.

Vælg mellem Elgiganten Fotoservices store udvalg af krus, som alle kan fremstilles med dine fotos på siden:


 1. Porcelænskrus
 2. Café latte krus
 3. Café latte krus - stor
 4. Krus standard
 5. Krus med panoramafoto
 6. Krus med indvendig farve
 7. Tryllekrus
 8. Tryllekrus med panoramafoto

Tjek også vores udvalg af krus og drikkedunke, som kan bruges til kolde drikkevarer, heriblandt vores ølkrus og flotte aluminium drikkedunke, der selvfølgelig også alle kommer med flot print af dine fotos. Drikkedunkene er perfekte til skole- eller sportstasken, og de bliver ekstra fine med dit barns foto og navn på siden.Giv en gave fyldt med hygge, sjov og fotos

Et krus med fototryk er en sjov og anvendelig gave, som du kan give dig selv eller nogen, du holder af. Det giver mulighed for at sende søde tanker og mindes hyggelige stunder, hver gang koppen er i brug. Lav for eksempel et krus til hvert af dine børn med deres eget foto på. Så ved I altid, hvilket krus der tilhører hvem, når I drikker varm kakao sammen.

Mangler du en fars- eller morsdagsgave i år? Et krus med børnefotos og en sød hilsen vil helt sikkert gå lige i hjertet og vil kunne anvendes dagligt på arbejdspladsen eller derhjemme. Det er en virkelig sød og hyggelig gave, der emmer af kærlighed, og som kan bruges igen og igen.

Bedsteforældrene vil også synes, at det er sjovt med et krus med fotos og tegninger fra deres børnebørn på siden. Forær dem eventuelt flere krus, så alle har et til den varme kakao, når børnebørnene er på besøg, og der skal hygges ekstra meget. Det er et sikkert hit, når der skal være kvalitetstid, eller børnene skal passes.

Skal dit barn have en fin lille gave, kan du lave et sjovt tryllekrus med et hemmeligt foto printet på siden. Tryllekruset fra Elgiganten Fotoservice er helt sort, indtil der hældes varm væske i, hvorved kruset skifter farve og afslører dit foto. Vælg et motiv eller en hilsen, som dit barn kan trylle frem, når han eller hun hælder den varme kakao i kruset. Det er overraskende og sjov magi for børn i alle aldre.

Har du startet ny virksomhed, der skal indrettes med dit logo? Eller trænger kontoret bare til at blive opdateret lidt? Flotte krus med din virksomheds logo eller navn er en fantastisk måde at reklamere lidt for jer selv, når du, dine kolleger eller kunder drikker kaffe på arbejdspladsen. Du kan selv vælge logo, foto eller tekst til kruset, og du kan vælge mellem forskellige layouts og designmuligheder, der passer til netop din virksomheds brand.Elgiganten Fotoservice gør det let for sig at bestille flotte og personlige krus

Med Elgiganten Fotoservice er det altid hurtigt, let og sikkert at bestille flotte krus til dig selv eller til gaver.

Sådan bestiller du et fotokrus:


 1. Vælg hvilket krus, du vil designe – enten på vores hjemmeside eller vores gratis bestillingssoftware
 2. Vælg et layout for dit krus og indsæt dine fotos. Du kan prøve dig frem, indtil du synes, det er helt perfekt
 3. Skriv eventuelt en hilsen eller et navn på kruset
 4. Bestil kruset og lad os gøre arbejdet med at få det fremstillet og sendt
 5. Drik din varme drik fra dit nye krus eller forær det til en, du holder af

Som du kan se, er det slet ikke svært at få lavet et flot og unikt krus til dig selv eller som gave til andre. Men skulle du alligevel have spørgsmål undervejs, kan du kontakte vores kundeservice på telefonnummer 78 79 78 09 eller via mail her. De vil sidde klar med en hjælpende hånd og svaret på dine spørgsmål, hvis du skulle få brug for det.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.