Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 22:00**
** Lukket på helligdage
CEWE FOTOBOG

CEWE FOTOBOG – dine billeder i unikt fotoalbum

Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Vores grafiske designer har lavet et fint og enkelt fotobogslayout, som du kan bruge til fotobogen om konfirmandens liv. Du skal faktisk bare finde dine billeder og sætte dem ind på pladsholderne i designet. Ønsker du at ændre noget i layoutet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Designet er lavet til to formater. Se designet til CEWE FOTOBOG Stor i højformat.

Se vores mange formater

Stor

ca. 21 x 28 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 158,95 kr*

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 194,00 kr*

XL

ca. 30 x 30 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 348,95 kr*

XXL

ca. 28 x 36 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 495,00 kr*

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 494,00 kr*

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. 26 til maks. 98 sider.
fra 148,95 kr*

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. 26 til maks. 74 sider.
fra 94,95 kr*

Lille

ca. 14 x 13 cm. 26 til maks. 50 sider.
fra 74,95 kr*

Mini

ca. 15 x 11 cm. 26 til maks. 74 sider.
fra 75,95 kr*

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sider.
169,00 kr*

Pure

ca. 15 x 15 cm. 22 sider.
134,00 kr*

CEWE FOTOBOG

Forlæng feriefølelsen med en CEWE FOTOBOG. Lad dine bedste digitale billeder fra ferien komme til udtryk i en fotobog eller brug den til at bevare de bedste øjeblikke fra dit barns fødselsdag, jubilæum, bryllup, konfirmation, jul eller lignende – mulighederne er uanede, så din kreativitet kan sagtens få frit løb.

Uanset temaet vil dine fotos komme til deres fulde ret, når de bliver præsenteret i en CEWE FOTOBOG – til dig selv eller som en personlig gave, der uden tvivl vil vække glæde mange år frem.

Gør din næste CEWE FOTOBOG til din helt egen fra inderst til yderst med de mange forskellige formater – Mini, Lille, Kompakt, Kvadratisk, Stor, XL og XXL. Flere af disse findes i både høj- og panoramaformat, så de passer perfekt til netop dine behov.

Vælg mellem flere forskellige papirtyper – digitalt tryk, højglans eller det flotte fotopapir med enten mat eller blank overflade. Med de mange indbindingstyper – softcover, hardcover, lærred og kunstlæder – hvoraf du kan tilføje et eller flere flotte billeder til coveret, vil du med sikkerhed ende med et resultat, der vil lyse op på enhver bogreol.

Du kan naturligvis selv sammensætte din fotobogs indre – flere af de flotte CEWE FOTOBØGER kan rumme op til 154 sider, så der er rig mulighed for at lade kreativiteten få frit spil. Du kan også vælge at bruge designassistenten i vores gratis software og lade denne komme med forslag til udformningen af din CEWE FOTOBOG.

Der er mange tilgange til at skabe en CEWE FOTOBOG, der passer netop dine behov. Uanset om den er til dig selv eller om du skal bruge bogen som gave til barnets første fødselsdag, det store jubilæum, konfirmationen eller den helt specielle julegave, vil en personlig CEWE FOTOBOG vække glæde i mange år fremover.

Du kan også vælge at bruge fotobogen som et unikt fotoalbum og slippe for at billederne falder ud eller bliver beskadiget. Dit personlige fotoalbum vil bevare minderne i fineste stil i mange år fremover. Med en CEWE FOTOBOG som fotoalbum vil det også være let at holde styr på tidspunkter og begivenheder, da du kan tilføje tekster under selve bestillingsprocessen.

Du kan selvfølgelig også tilføje baggrunde, grafik og clip-art og skabe et helt unikt resultat: Et fotoalbum, der vil blive taget frem ved enhver lejlighed.

Hvorfor bruge tid og energi på at sætte dine billeder ind i et fotoalbum, når du kan lave et helt unikt album, der er personligt fra yderst til inderst. Benyt dine billeder på omslaget, giv fotoalbummet en fængende titel og fyld de mange sider med dine fotos, tilføj datoer, tekster, baggrunde og sjove stykker grafik.

Lav din CEWE FOTOBOG som et supplement til eller erstatning for dit private fotoalbum. De mange muligheder gør den perfekt til billederne fra alle livets store begivenheder!
Hvorfor ikke lave en fotobog i mini med billeder fra barnets fødselsdag, som er nem at have med i børnehave-tasken. Dit barn vil elske at vise sit helt eget album frem med sjove fotos fra fødselsdagen. Eller måske feriebillederne fra sommerhuset eller udlandsrejsen? Mulighederne er utallige!

Billederne fra jeres store dag, brylluppet, vil blive præsenteret på en stilfuld måde. Du vil nyde at se dine fotos igennem fra dagen og vise dem til alle du kender!

Minderne fra konfirmationen skal også passes godt på! Du får aldrig muligheden for at tage nye fotos. En perfekt julegave til dit barn! Et fotoalbum der vil blive sat pris på i mange år fremover!

CEWE FOTOBOG på ægte fotopapir med dets stærke og flotte farver giver dig muligheden for at lade dit motiv sprede sig over to sider og virkelig komme til sin ret. Bedre bliver det ikke! Vore flotte CEWE FOTOBØGER på fotopapir egner sig perfekt til de smukke billeder fra eksempelvis bryllup, dåb, konfirmation, fødselsdag, jul, påske og sommerferien blot for at nævne nogle få. Se hvor let det er at lave dit helt eget fotoalbum lige hér!

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.