CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09

Galleriprint
Galleriprint
Galleriprint
Galleriprint

Galleritryk

Et vægbillede i sin flotteste og mest elegante form!

Præsenter dine billeder på galleritryk af højeste kvalitet: Dine billeder bliver trykt direkte på akrylglas med høj farveglans. En beskyttende aluminiumsplade bliver monteret på bagsiden og skaber en elegant effekt.

 • Vægdekoration af højeste kvalitet
 • Imponerende dybdeeffekt
 • Direkte tryk på akrylglas med høj farveglans
 • Holdbar og beskyttende bagside af aluminium
fra 299,00 kr. *

Tilfredse kunder betyder alt for os! Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på dit CEWE-produkt.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • Millimeterpræcise størrelser
 • Fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm

Materiale:

 • Direkte tryk på 3,6 mm tykt akrylglas
 • Forsegling af bagsiden med en 3 mm tyk aluminiumsplade

Dit vægbillede i dit ønskeformat

Bestem selv målene for dit motiv!

Overblik over vores formater

Se de mange forskellige formater fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm!

Overblik over vores vægophæng

Få dine billeder sikkert og stabilt op på væggen med vores ophængningssystemer
vægophæng dco skruesystem Vægophæng Dco skruesystem Skruesystem

Dit foto bliver fastgjort fra forsiden med fire synlige skruer. Afstanden til væggen er ca. 20 millimeter.

vægophæng dco klemsystem Vægophæng Dco klemsysten Kantbeslag

Dit foto bliver fastgjort ved hjælp af beslag på kanten af vægbilledet, så du ikke skal bore. Du vælger selv, hvor beslagene skal sidde. Motivet forbliver uberørt.

Vægophæng Dco skinnesystem Vægophæng Dco skinnesystem Aluminiumsskinner

Imponerende svæveeffekt: Med ca. ti millimeter til væggen får skinnesystemet på bagsiden af vægbilledet det til at se ud, som om dit foto svæver – ligesom på et galleri!

En kreativ løsning til dine billeder

Læs mere om de mange designmuligheder til galleritryk!

Lav en collage på dit galleritryk

Vælg blandt mange forskellige designmuligheder!

Giv dit hjem et snert af luksus med et smukt galleritryk

Hvis du ønsker et smukt og elegant billede til væggen, der virkelig får dit foto til at stråle, er et galleritryk fra Elgiganten Fotoservice vejen frem. Det strømlinede design kombineret med det knivskarpe UV-tryk gør galleritrykket til et flot ’statement piece’ og kunstværk til dit hjem. Du kan vælge mellem forskellige formater og størrelser, så dit fototryk bliver perfekt, og motivet virkelig kommer til sin ret. Med et galleritryk bliver dit vægbillede under en centimeter tykt, så det er super tyndt og elegant. Det vil derfor heller ikke rage ud fra væggen eller være i vejen, når det kommer op at hænge.

Et galleritryk fra Elgiganten Fotoservice er den ultimative luksus inden for fototryk til dig og dit hjem. Med dette tryk kombineres vores UV-tryk på akrylglas med en bagbeklæding af aluminium. På den måde får du et knivskarpt og glansfuldt fototryk med en solid ryg. Det giver et ultramoderne og elegant look og sikrer, at dit foto forbliver smukt og stabilt i mange år frem.

Moderne og bekymringsfri kunst fyldt med egne minder

Galleritrykket fra Elgiganten Fotoservice er fantastisk til alle typer fotos, men er særligt perfekt til store landskabsmotiver eller fotos med mange detaljer. Dette skyldes blandt andet, at UV-trykket virkelig fremhæver dybde og farver i fotoet, så der skabes et fantastisk spil og motivet står knivskarpt.

På grund af akrylglasset og den stabile aluminiumsplade, skal et galleritryk ikke indrammes. Dermed bliver det moderne og strømlinede look også bevaret, efter det er blevet hængt op. Du skal derfor ikke bekymre dig om at købe dyre fotorammer til dit billede. Du sparer derfor en betydelig omkostning - især hvis du ønsker dig et stort fototryk til væggen. Store fotorammer kan nemlig hurtigt koste tusindvis af kroner og er oven i købet tunge, når de skal hænges op.

Med vores galleritryk kan du i stedet vælge mellem fire forskellige typer ophæng, der passer til det moderne look. Vælg mellem vores skruesystem eller kantbeslag, der begge kommer i rustfrit stål, og derfor passer perfekt til moderne indretning. Vores skinnesystem eller spejlplader kan bruges til at hænge dit galleritryk op uden tydelige beslag eller ophæng, og de giver dermed indtrykket af, at dit galleritryk svæver i luften.

Indret hjemmet eller kontoret med galleritryk

Galleritrykket er et fantastisk indretningselement til hjemmet, da det virkelig skaber et unikt og iøjnefaldende look. Ved at benytte dit eget foto med personlige motiver forbliver det et enestående og nostalgisk værk, som vil vække glæde og minder i mange år frem. Brug for eksempel fotos fra rejser, bryllup eller stunder med dine børn, så du kan skabe det ultimative kunstværk, der er både smukt, unikt og fuldstændig personligt.

Brug også et flot galleritryk som vægpynt på kontoret eller arbejdspladsen. Det er flot dekoration, som kan fremhæve jeres virksomhed eller produkter. Brug for eksempel tryk fra lokalområdet, flotte nærfotos af jeres produkter og maskiner eller billeder, der på anden vis er relevante for jeres virksomhed eller brand. Det er en smagfuld og professionel måde at indrette kontoret på, så det altid ser flot og elegant ud, når I får kunder eller samarbejdspartnere på besøg.

Din tilfredshed er garanteret med Elgiganten Fotoservice

Med Elgiganten Fotoservice er det ingen sag at få lavet smuk og helt unik fotokunst - såsom et galleritryk til din væg. Det er super enkelt at designe og bestille hos os, så du får det, lige som du vil have det:

 • Vælg ”Galleritryk” på vores hjemmeside, på vores gratis bestillingssoftware eller på vores app til IOS eller Android
 • Vælg størrelse og format for dit galleritryk
 • Vælg dit foto og det layout, du ønsker at benytte
 • Vælg hvilket vægophæng du vil have med til dit galleritryk
 • Bestil dit galleritryk

Det er hurtigt, enkelt og trygt at bestille ved Elgiganten Fotoservice, og vi har desuden 100 % tilfredshedsgaranti på vores galleritryk. Så hvis du af en eller anden årsag ikke skulle være tilfreds med det endelige resultat, kan du få lavet et nyt galleritryk eller få pengene tilbage.

Skulle der opstå problemer, eller får du brug for assistance, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere ved kundeservice, som sidder klar med hjælp. Du kan ringe til os på 7879 7809 eller sende en mail her.