CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09

Akrylglas direkte tryk
Akrylglas direkte tryk
Akrylglas direkte tryk
Akrylglas direkte tryk
Akrylglas direkte tryk

Billede på akrylglas

Et kunstværk med dybde: Giv dit billeder nye dimensioner!

Dine billeder bliver trykt direkte på akrylglas med høj farveglans. Resultatet er et moderne og elegant blikfang.

  • Imponerende dybdeeffekt
  • Høj farveglans
  • Direkte tryk på akrylglas
fra 249,00 kr. *

Tilfredse kunder betyder alt for os! Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på dit CEWE-produkt.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

  • Millimeterpræcise størrelser
  • Fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm

Materiale:

  • Billede trykt direkte på fire millimeter akrylglas
  • UV-tryk, der er egnet til indendørs og udendørs brug

Dit vægbillede i dit ønskeformat

Bestem selv målene for dit motiv!

Et overblik over alle formater

Se de mange forskellige formater fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm!

Overblik over vores vægophæng

Få dine billeder sikkert og stabilt op på væggen med vores ophængningssystemer
cewe vægbilleder skruesystem cewe vægbilleder skruesystem Skruesystem

Med vores skruesystem bliver dit foto fastgjort med specielle skruer i de fire hjørner. Skruerne bliver ført gennem billedet forfra, så skruehovederne er synlige. Afstanden til væggen er ca. 20 millimeter. Hullerne er boret på forhånd.

vægophæng dco klemsystem cewe vægbilleder klemsystem Kantbeslag

Montér uden at bore huller i billedet: Du bestemmer selv, hvor vægophænget skal sidde på kanten af dit foto. Dit motiv bliver ikke påvirket af beslagene.

En kreativ løsning til dine billeder

Læs mere om de mange designmuligheder til billede på akrylglas!

Lav en collage på akrylglas

Vælg blandt mange forskellige designmuligheder!

Billede på akrylglas

Giv dit yndlingsmotiv et helt nyt niveau af dybde og lad farverne virkelig træde frem som en poster bag akrylglas.

Lad ikke dine flotte billeder blive begrænset af størrelsen på skærmen af din computer; lad dem folde sig ud i fuld format som en unik og farvestrålende dekoration til din væg. Med Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem et væld af størrelser, formater og ophæng til at skabe dit helt eget personlige kunstværk til dine vægge – til glæde for alle tilskuere.

Oplev de mange muligheder for at skabe et helt unikt vægbillede, der virkelig vil lade dig sætte dit præg på dine vægge. Hvorfor ikke bruge muligheden for at få det fantastiske billede af strandudsigten fra jeres sommerferie, fotoet af børnene, der svæver over trampolinen, det mindeværdige øjeblik fra brylluppet eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange og resultatet på akrylglas vil blive strålende!

Giv dit foto en transparent effekt med direkte tryk på akryl eller lad farverne komme til udtryk til fulde med det flotte fotopapir bag akryl – valget er dit og resultatet bliver unikt.

Var dit foto ikke alligevel så godt som husket? Hvorfor ikke gå på opdagelse i motivgalleriet fra Elgiganten Fotoservice – professionelle billeder, der er samlet i let overskuelige kategorier, så du hurtigt kan finde frem til den type motiv, der vil passe perfekt til din væg.

At lave en flot vægdekoration er så let som at klø sig i nakken. Skab dit helt egen vægbillede direkte online eller benyt den prisbelønnede bestillingssoftware. Du ser resultatet med det samme inden du bestiller, så du kan være sikker på at resultatet bliver fantastisk.

Med softwaren får du også mulighed for at redigere og tilpasse dine fotos inden bestilling. Ønsker du at give dit billede et dramatisk udtryk eller justere på lyssætningen er dette også muligt – uden at du behøver være uddannet grafiker.

Den gratis software giver dig også mulighed for at få det meste ud af dine fotos; skab helt unikke fotoalbums med en CEWE FOTOBOG, design flotte fotokalendere, festkort og invitationer til alle livets begivenheder og meget mere.

Skulle du alligevel ikke være fuldstændig tilfreds med resultatet tilbyder Elgiganten Fotoservice 100 % tilfredshedsgaranti på alle vægbilleder på akrylglas – få pengene igen eller et nyt forsøg på at lave en anden opsætning. Måske du hellere vil prøve kræfter med nogle af de andre flotte materialer såsom det eksklusive fotolærred, den lette aluminiumplade, det alsidige tryk på hård skumplade eller måske som en forstørrelse eller plakat i XXL-format.

Det er helt op til dig og vi er sikre på at resultatet bliver storslået. Elgiganten Fotoservice ønsker dig rigtig god fornøjelse.