CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09

Et helt års glæde i billeder!

Brug dine billeder fra året der gik i en fotokalender til 2024

Til produktoversigt

Vores fotokalendere

Sammensæt en helt unik kalender med dine egne billeder - enten til dig selv eller som en personlig gave

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
10%
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
15%
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
20%
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Hvor vil du bestille din fotokalender?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

  • Alle funktioner og designmuligheder
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Vælg mellem alle vores designs og tilpas evt. farver
Vi anbefaler

CEWE-app

  • Let adgang til mobilbilleder
  • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
  • Vælg mellem vores mest populære formater

Design fotokalender online

  • Find din favorit blandt alle vores kalendere
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Arbejd på din fotokalender fra forskellige enheder

Alt om vores papirtyper

Vælg mellem syv papirtyper i højeste kvalitet.
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk standard (100% genanvendt papir) Genanvendt og hvidt

Det hvide 100% genanvendte papir har en tykkelse på 250g/m² med en silkemat overflade. Det fremhæver dine motiver med naturlige farver og afbalancerede kontraster.

Fotopapir halvmat Naturlige farver, halvmat look

Det halvmatte fotopapir fra FUJIFILM får det smukke frem i dine billeder med sin halvmatte overflade i naturlige farver. Denne papirtype får alle detaljer frem i dine billeder og sikre høj dybdeskarphed.

Fås til Vægkalender A3, Vægkalender A4 og Vægkalender Kvadratisk.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Fotokalender

12 billeder er alt, du skal bruge til den perfekte gave – nemt og hurtigt. Forær ét års glæde i fotos.

Sæt dit personlige præg på hele året med en personlig fotokalender. Da du selv vælger motiver og startmåned er der ikke noget til hinder for at lave din egen unikke fotokalender til dig selv eller give den som gave til venner og bekendte – hele året er nu kalendersæson.

Ønsker du at have overblik over hele året, vil vores flotte årskalender være et oplagt valg. Du kan også vælge at benytte den praktiske tremåneders kalender, hvor du kan se dine aftaler ét kvartal ad gangen. Naturligvis kan du også vælge den traditionelle kalender, hvor hver måned har sit eget blad – vælg mellem de flotte vægkalendere i mange forskellige formater: lige fra det almindelige i A4 – både som højformat og i panorama – eller den noget større fotokalender i A3 eller den helt store i A2-format.

Ønsker du at din kalender skal skille sig lidt ekstra ud, så prøv eventuelt den flotte kvadratiske fotokalender på fotopapir.

Du kan vælge mellem flere papirtyper ved vore flotte kalendere. Find netop den papirtype, du synes bedst om og skab et mesterværk, der vil vække glæde hele året rundt. Uanset om du vælger standardversionen på digitalt tryk eller måske ønsker et mere eksklusivt udtryk med dine motiver på højglans papir eller det kraftige fotopapir, vil du altid være sikker på at få et unikt produkt af høj kvalitet, der spreder glæde hver dag hele året rundt.

Gør din næste fotokalender ekstra personlig ved hjælp af nogle af de mange skabeloner eller tilpas hver enkelt måned frit efter dit eget hjerte.

En personlig fødselsdagskalender gør det til en sand fornøjelse at huske din søsters eller bedste vens fødselsdag. Med dine billeder i kalenderen vil ingen fødselsdage gå i glemmebogen. Har familiemedlemmerne fødselsdag i hver deres måned vil det være oplagt at bruge et billede af dem til den pågældende måned – så har man noget at glæde sig til hele måneden.

Vægkalenderen i A2-format er et særlig stort format, hvor dine billeder bliver fremkaldt på eksklusivt fotopapir. Lav dit eget kunstværk til dig selv eller giv kalenderen som gave til bedsteforældrene – fyldt med billederne af børnebørnene. Alle kan bruge en kalender i gave!

Husk alle dine aftaler med en planlægningskalender! Husk naboens grillfest, svigermors fødselsdag, barnedåben ved kusinen eller det vigtige møde med banken. Med denne praktiske og personlige kalender gør du det nemmere for dig selv og dine familiemedlemmer at huske hvad morgendagen bringer af aftaler.

En personlig bordkalender enten på hjemmets skrivebord eller måske på dit arbejde? Hav altid en kalender stående fremme når du skal bruge den! Nem at overskue og let at gå til. Det bliver en sand fornøjelse at planlægge.

Gør eventuelt ventetiden til jul lidt sødere med en personlig chokoladekalender.

Uanset om din fotokalender skal være af typen vægkalender, planlægningskalender eller bordkalender, så har Elgiganten Fotoservice den helt rigtige kalender til dit behov. Vælg mellem mange forskellige slags, formater, papirtyper og designs – der vil med garanti være noget efter din smag. Oplev hvor let det er at lave din egen kalender med foto – se mere hér!