CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09
Vægbilleder Vægbilleder hexxas Vægbilleder hexxas Vægbilleder

hexxas

Vis dine favoritbilleder på en kreativ måde

 • Et moderne kunstværk med sekskantede dele
 • På hård skumplade i to forskellige formater
 • Kombiner og forny fleksibelt, som en collage
 • Perfekt til ferie- og familiebilleder
fra 169,00 kr. *

Pris pr/stk ved bestilling på 10 hexxas eller derover.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

 • 18 x 15,6 cm
 • 27 x 23,4 cm

Material:

 • Trykt direkte på fem millimeter tyk hård skumplade
 • Tryk med syv farver

Produktfilm

Se hvordan hexxas kan kombineres!

Vær kreativ med hexxas

Design dine personlige hexxas og kombiner dem, som du vil!
Cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber størrelser Cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber størrelser Oversigt over alle formater

Arranger et billede over flere elementer, eller kombiner forskellige hexxas i størrelserne 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm i en kreativ komposition.

cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber vægophæng cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber vægophæng Vægmontering og placering

Med Y-stykket og magnetophænget kan du nemt kombinere dine personlige heksagoner til et samlet kunstværk, som du altid kan udvide.

cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber hårdt skum cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber hårdt skum hexxas

Plader af hårdt skum er af materiale af høj kvalitet til en god pris. Materialet er hvidt, stabilt, let og har lang levetid. Billedet er trykt direkte på skumpladen med UV-udskrivning og i syv forskellige farver. Overfladen er mat og giver billedet en flot, elegant finish.

Sekskantede vægbilleder med dine egne fotos

Hexagoner på væggene? Nu kan du også lave vægbilleder i de populære sekskantede formater. Vær kreativ og lav din vægudsmykning med dine egne fotos trykt på dekorative, sekskantede skumplader.

Hvad kendetegner hexxas?

Det gør selvfølgelig først og fremmest den sekskantede form. Den form kender du måske i forvejen fra design og indretning, måske har du oven i købet allerede hexagoner hængende på væggen? De har længe været populære som små bogkasser eller mini-hylder, som regel lavet i træ. Formen og trenden består i form af de lækre og usædvanlige hexxas vægbilleder.

Lav individuelle, sjove og kreative fotoprojekter til dine vægge

Med hexxas kan du lave personlig fotokunst og du kan mikse materialer, billederne er trykt på samt størrelser og formater. Skab din helt egen stil med hexxas! Så får du med garanti DIY vægkunst, der aldrig er set før! Sæt dit helt egen præg på din boligindretning. Mangler du lidt inspiration? Se her eksempler på hvordan du kan pynte dine vægge med hexxas:

 • Leg med former og farver. For eksempel ved at blande sekskanterne med klassiske, firkantede billeder
 • Du kan lave en hel fotocollage med egne billeder. hexxas-billederne er ikke store og dominerende, så det ser rigtig flot ud med flere sat sammen
 • Lav en mosaik med dine bedste billeder. Find billeder der komplimenterer hinanden i farver eller tema og brug eventuelt også hexxas i forskellige størrelser

Hvilke fotos kan du lave hexxas med?

Det kan du med alle dine egne billeder, du skal bare finde det eller de motiver, du gerne vil have hængende. Du har sikkert en masse en gode fotos på din telefon eller computer. Hvilke billeder kan du bedste lide at se på? Hvad vil du gerne have til at pynte på dine vægge? Du kan for eksempel bruge billeder af familien og lave en familievæg, eller smukke naturbilleder eller fotos fra ferien og ture, I har været på. Hvem siger, at billederne på dine vægge skal være firkantede? Hvis du kan lide geometriske figurer og sjove kanter samt et anderledes og unikt udtryk i dine vægbilleder, så er det da hexxas, du skal have hængende!

hexxas – lette billeder, der passer til alle hjem

Hexagonerne printes på en hård skumplade. Det er et let materiale, der har en lækker, lidt mat finish. Letheden og det matte look gør, at du kan hænge dine hexxas hvor som helst i boligen, det passer dig. Overfladen gør, at lys ikke bliver genspejlet, hverken dagslys eller elektrisk lys. Du behøver heller ikke at tage hensyn til, om det er en væg af mursten, gips eller træ, alle vægge kan bære en hexxa. Desuden er hexxas-billederne ekstremt nemme at hænge op med det medfølgende magnetophæng. Så er de også nemme at skifte ud eller byttet om på, hvis du skulle få lyst til det.

God fornøjelse!