Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Kort og invitationer
Højdepunkter fra vores sortiment
Klappkarten

Foldekort

Del dine øjeblikke med dine elskede og send lykønskninger, anmodninger eller invitationer. Vores foldekort i kvalitetsprint lader glæden for kommende begivenheder spire. Vælg ud fra talrige layoutskabeloner i stående eller liggende format og tilføj billede og tekst. Derudover tilbyder vi to forskellige papirtyper. Vælg enten standardpapir uden struktur eller luksuspapir med struktur.
fra 119,00 kr*

Foto- og postkort

Send dine fotohilsner med et personlig foto- eller postkort. Bare uploade dine fotos og tilføje en personlig besked.
fra 49,00 kr*

Bord- og menukort

Uanset om der skal holdes fødselsdag, bryllup eller familiefester, så kan vores menu- og bordkort sætte gang i festen.
fra 64,00 kr*
Lad dig inspirere

CEWE CARDS med effektlak

Perfekt design til enhver anledning

Bryllup

Bryllup

Invitation

Fødselsdag

Konfirmation

Kort og invitationer

Inviterer dine gæster til fest med stil! Med en personlig invitation med egne billeder og eget tekst, vil det være svært at sige nej tak. De mange formater og designs gør det nemt at finde den perfekte invitation. Uanset om du inviterer til stort bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller måske grillfest, så har vi det helt rette kort til dig.
Skal du holde bryllup? Hvorfor ikke lave alle dine kort – indbydelse, bordkort, menukort og ikke mindst takkekort – med det samme tema – lav dine kort ved Elgiganten Fotoservice og skab en helhed til festen.

Ønsker du at sende en unik hilsen til jul eller sige tak for et godt år med et personligt julekort, så gå på opdagelse i de mange designmuligheder, der findes i vort enorme bagkatalog.

Uanset hvilket behov, du har – om det er bryllup, børnefødselsdag, jubilæum, barnedåb eller konfirmation, så har vi det ideelle kort til dig.

Personlig invitation til bryllup er efterhånden et must. Gør det komplet med takkekort med samme design efter brylluppet. Eller et takkekort efter konfirmation med den store dags bedste billede? Det er dig, der bestemmer! Måske behøver du ikke nogen speciel anledning, men vil blot sige tak til en ven eller familie?

Få dine personlige kort eller invitationer som postkort eller foldekort i forskellige størrelser. Perfekt til lige den begivenhed, du ønsker at invitere til.

Giv dine fotokort et helt unikt udtryk med forskellige papirtyper såsom højglans, luksus eller standard. Mulighederne er uanede og resultatet vil med sikkerhed vække begejstring.

Vore mange skabeloner gør det muligt for dig at lave dine invitationer, bordkort, menukort eller takkekort som du vil! Skab en sjov invitation til børnefødselsdag med en traktor på forsiden eller måske med et billede af barnet siddende på en hest? De mange muligheder gør det til en leg at lave en invitation som du gerne vil have den.

Gå på opdagelse i vores prisbelønnede software og oplev de mange muligheder, der findes for at lave den perfekte fotohilsen – Elgiganten Fotoservice har kortene, hvis du har festen. Prøv selv at lave dit eget fotokort – se hvor let det er hér!

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.