CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09
Hård skumplade
Hård skumplade
Hård skumplade
Hård skumplade

Billede på skumplade

Giv dine motiver let elegance og lang holdbarhed!

Skumpladen giver dine billeder et moderne og stilrent udtryk. Materialet har lav vægt og er imponerende stabilt.

 • Elegant, mat overflade
 • Børnevenlige, afrundede hjørner
 • Holdbart letvægtsmateriale
 • Fra 20x20 til 100x150 cm
 • Fås i specialmål (kun i fotoprogrammet)
 • Vægophæng kan tilkøbes
fra 149,00 kr. *

Tilfredse kunder betyder alt for os! Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på dit CEWE-produkt.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • Millimeterpræcise størrelser
 • Fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm

Materiale:

 • Billede trykt direkte på 5 mm tyk hård skumplade
 • Tryk med syv farver

Dit vægbillede i dit ønskeformat

Bestem selv målene for dit motiv!

Overblik over vores vægophæng

Få dine billeder sikkert og stabilt op på væggen med et vores ophængningssystemer
vægophæng dco skruesystem cewe vægbilleder skruesystem Skruesystem

Dit foto bliver fastgjort fra forsiden med fire synlige skruer. Afstanden til væggen er ca. 20 millimeter.

vægophæng dco klemsystem cewe vægbilleder klemsystem Kantbeslag

Montér uden at bore huller i dit motiv: Du bestemmer selv, hvor vægophænget skal sidde på kanten af dit foto. Dit motiv bliver ikke påvirket af beslagene.

Vægophæng Dco skinnesystem Cewe vægbilleder skinnesystem Aluminiumsskinner

Imponerende svæveeffekt: Med ca. ti millimeter til væggen får skinnesystemet det til at se ud, som om dit billede svæver – ligesom på et galleri!

En kreativ løsning til dine billeder

Læs mere om de mange designmuligheder til skumplade!

Lav en collage på skumplade

Vælg blandt vores mange forskellige designmuligheder!

Sæt dit præg på hjemmet med et alsidigt og unikt fototryk på en hård skumplade fra Elgiganten Fotoservice

Skab smukke vægbilleder med dine fotos trykt på hårde skumplader, der giver et markant og eksklusivt udseende. Med dit foto trykt på en skumplade fra Elgiganten Fotoservice får du vægkunst med et moderne tvist. Skumpladen er diskret i sit look, og den kan hænges op med forskellige smarte ophæng, der giver et mere råt og moderne look end et indrammet foto. Samtidig sikrer UV-trykket, at farverne i fotoet bliver skarpe og naturlige, mens den matte overflade giver et virkelighedstro udseende. Du kan selv vælge format og størrelse på skumpladen, så det passer til netop dit foto og den væg, hvor du vil have det hængende. Det er en optimal mulighed for at skabe smuk og personlig kunst, der er tidløs og helt anderledes, da den matte overflade og det rammefri og usynlige ophæng, skiller sig ud fra almindelige vægbilleder.

Med et fotoprint på den hårde skumplade behøver du ikke bruge mange penge på en billedramme. Det kan især være en betydelig udgift, hvis du gerne vil have et stort foto hængende. Billedrammer i de helt store størrelser kan nemlig være svære at få fat i, og kommer ofte med høje priser. Men med et fotoprint på hård skumplade er der ingen ekstra udgifter. Du får også muligheden for et valgfrit vægophæng, så du kommer ikke til at skulle købe ophængning efterfølgende, når du har fået dit fotoprint fra Elgiganten Fotoservice. Den matte overflade på skumpladen giver ikke unødigt genskær eller refleks fra lyskilder, så i modsætning til almindelige fotos i billedrammer kan du hænge det hvor som helst i hjemmet, uden at lyset irriterer eller afbleger dine fotos.

En fjerlet og sikker løsning til alle rum

Et fototryk på en hård skumplade er en fantastisk vægdekoration på steder, hvor du ikke ønsker store tunge rammer hængende, da den tynde og meget lette plade ikke vejer så meget, men kvaliteten og printet stadig er i top.

Skumpladen er for eksempel et godt valg til at hænge over sofaer og senge, hvor man er særligt udsat og kunne komme slemt til skade, hvis en tung billedramme skulle falde ned og ramme dig eller din familie. De forskellige ophæng der hører med til skumpladen er også smarte, da du dermed selv kan vælge, hvordan du vil have dit foto op at hænge.

Vil du have dit billede hængende i et område, hvor det er meget udsat og måske ville kunne falde ned, er vores skruesystem eller kantbeslag for eksempel rigtig anvendelige, da de sikrer et fast greb om skumpladen, så den ikke kan rives ned. Hvis du derimod vil hænge dit fototryk uden tydelige ophæng eller udsyn til skruer eller søm, kan du prøve vores skinnesystem eller spejlplader, der holder skumpladen på plads uden man kan se, hvorledes den er hængt op. Dermed ser dit foto ud til nærmest at svæve, da det hænger 10 mm ud fra væggen uden tydelige ophæng.

Et fototryk på en hård skumplade er en fantastisk dekoration til børneværelset, da du kan få fremkaldt et flot billede, der ikke er stort, tungt og klodset til fare for dit barn. Ulykker sker, lige meget hvor forsigtig man tror, man er, så sæt dit barns sikkerhed først ved at vælge et fotoprint, der er let og ufarligt – uden skarpe kanter, og som samtidig er enkel at montere sikkert til væggen. Samtidig vil den matte overflade på skumpladen ikke genere eller skabe genskær, der kan irritere dit barn eller påvirke dets søvn. Den matte overflade går dog ikke på kompromis med kvaliteten og farverne i fotoet, der forbliver knivskarpt takket være det særlige UV-tryk.

Med et vægbillede fra Elgiganten Fotoservice er din tilfredshed en garanti

Med Elgiganten Fotoservice kan du hurtigt og let kreere flotte fotokunstværker, der er lige til at hænge op. Du bliver guidet igennem processen, der er brugervenlig og yderst enkel.

Så let er det at bestille et fototryk på skumplade fra Elgiganten Fotoservice:

 • Vælg ”Direkte print på hård skumplade” på vores hjemmeside / vores gratis bestillingssoftware / vores app til IOS og Android
 • Vælg størrelse og format af dit ønskede print
 • Vælg og indsæt dit foto
 • Vælg evt. et layout til dit foto
 • Vælg hvilket vægophæng, du vil have med
 • Bestil din skumplade med dit smukke foto

Det er sikkert og trygt at bestille ved Elgiganten Fotoservice, og du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs. Du kan ringe til os på 7879 7809 eller sende os en mail. Så skal vi nok vejlede dig efter bedste evne og give dig svarene på dine spørgsmål.

Vi er sikre på, at du bliver ovenud tilfreds med dit nye fototryk på skumplade. Men skulle det nu alligevel ikke være tilfældet tilbyder Elgiganten Fotoservice 100 % tilfredshedsgaranti på produktet. Så skulle det ikke blive som forventet, kan du få lavet et helt nyt tryk eller få pengene igen. På den måde gør vi alt, vi kan, for at give dig det bedste resultat og den bedst mulige oplevelse ved dit køb af vores produkter.