CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09

Billeder

Få fremkaldt dine digitale billeder på fotopapir af høj kvalitet!

Til produktoversigt

Se vores mange fotoprodukter

Vælg mellem forskellige formater og papirtyper

Ekspresfotos - Bestil online - afhent i forretning

Små kunstværker til hjemmet

Fremkald dine billeder med forskellige designs, filtre eller rammer

Dit yndlingsmotiv i stort format

Gå på opdagelse i vores fem typer professionelt fotopapir!

Billede på akrylglas, fotoplakater eller forstørrelser

Design noget helt unikt med dine yndlingsmotiver
Magnetbilleder

Fotomagneter

Brug dine bedste minder og yndlingsmotiver som magneter. Fås som kvadrater, i hjerteform eller i retro-look.

fra 219,00 kr.*
BilledboksBilledboks

Billedboks

Denne pakke har det hele: Få fremkaldt op til 100 af dine bedste billeder og få dem leveret i en billedboks. En perfekt gaveidé!

fra 219,00 kr.*
Billlede på akrylglas

Billede på akrylglas Dine billeder med flot dybdeeffekt

Gennem akrylglasset får dit billede en enkelt look med flot dybdeeffekt.

fra 149,00 kr.*

Hvor vil du bestille dine billeder?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Bestil billeder online

  • Flere papirtyper og mange størrelser
  • Lav søde og kreative Art Prints
  • Vælg fx at få farvet kant om dine fotos

CEWE Fotoprogram

  • Flere papirtyper og mange størrelser
  • Lav søde og kreative Art Prints
  • Vælg fx at få farvet kant om dine fotos

CEWE-app

  • Let adgang til mobilbilleder
  • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
  • Vælg mellem 3 størrelser

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Billeder

Vi går ikke på kompromis, når det drejer sig om at give dig den bedst mulige fremkaldelse af foto fra din ferie, jul, fødselsdag, bryllup, familiefest, jubilæum eller barnedåb. Fremkaldelsen af dine billeder i den bedste kvalitet til fuldtilfredshed. Forevig dine minder fra dit bryllup, fødselsdag eller anden anledning med en perfekt fremkaldelse af dine digitale billeder!

Få dine private billeder fremkaldt med den bedste kvalitet! Uanset om du vælger fremkaldelse af dit digitale foto i standard- eller luksuskvalitet er du altid sikret et resultat af højeste kvalitet. Dine fotos bliver fremkaldt på enten luksuspapir eller standardpapir. Billeder fremkaldt på luksuspapir er af høj farvekvalitet og farveklarhed. Dit foto får lang holdbarhed, lysægthed og tåler endda aftørring! Perfekt med filnavn og dato på bagsiden af billedet.

Fotos fremkaldt på standard papir er med fremragende kvalitet og optimal farvegengivelse.

Uanset hvilken fremkaldelse, du ønsker kan du frit vælge om dit billede skal være af format 9x13 cm, 10x15 cm, 11x17 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Du kan også gøre dit billede mere eksklusivt med en farvet kant, enten en stilren hvid kant eller gør dit billede mere levende med én af vore mange valgfri farver. Fotoet med farvet kant kan laves i forskellige formater, men er altid i perfekt kvalitet. Også hér kan du vælge mellem fremkaldelse på det eksklusive luksuspapir eller det flotte standardpapir.

Som noget nyt kan du nu også fremkalde dine billeder direkte i flere af Elgigantens varehuse. Fyld dit hukommelseskort, USB-stick eller din smartphone med alle dine flotte fotografier og tag dem med ned i varehuset, hvor du kan fremkalde dine billeder i flotteste kvalitet på ganske få øjeblikke. Du behøver ikke længere vente i flere dage på at få dine bedste fotografier fremkaldt – det kan nu gøres hurtigt og enkelt. Du kan naturligvis vælge at fremkalde dine fotos i flere forskellige formater samt tilføje dine billeder lidt ekstra i form af farvede kanter, flotte rammer og meget mere. Tag dit kamera eller smartphone med ned i butikken og oplev de mange muligheder, der findes for at gøre dine billeder ekstra specielle.

Kan du ikke finde det perfekte kort til fødselsdagen? Ved Elgiganten kan du lave dit helt eget fotokort og printe det direkte i flere af butikkerne. Det er ganske let, tager kun et øjeblik og vil med garanti skille sig ud til festen. Sæt dit eller modtagerens foto på kortet, tilføj eventuelt en sjov eller underholdende tekst og få det færdige fotokort i løbet af et øjeblik. Med de mange flotte skabeloner findes der et kort til enhver af årets store begivenheder: Fødselsdag, jul, bryllup, jubilæum eller bare til hverdag.

Giv dit motiv mere liv som et billede bag akrylglas! Et foto bag akrylglas giver farverne i motivet mere kraft og større dybde. Billedet bliver printet på luksuspapir af bedste kvalitet og sættes derefter på et 5 mm tykt akrylglas. Dit yndlingsfoto vil pynte på dit skrivebod eller alle andre steder! Med den elegante akrylglas-holder vil dit foto, enten stående eller liggende, i kombination med de polerede kanter præsentere dit billede på den bedst mulige måde – en oplagt gave til jul, fødselsdag, bryllup, fødselsdag eller bare til én, du holder kær!

Til de helt store oplevelser, hvor en fremkaldelse i 10x15 eller 20x30 måske ikke er fyldestgørende, har vi også en løsning: hvorfor ikke lave dine fotos til smukke vægbilleder? Ved Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem en lang række flotte materialer til at lave en helt unik vægdekoration; fra det traditionelle fotolærred, til det glansfyldte akrylglas eller én af de mange andre typer. Med formater fra 20x20 cm til 100x300 cm er der med garanti også det perfekte format til dit nye vægbillede.

Du kan også få dine bedste fotos fremkaldt til en lille, handy CEWE FOTOBOG mini. Så kan du have billederne med dig og ikke være urolig for at miste eller ødelægge enkelte foto. Samtidig har du også mulighed for selv at vælge design og tekst til CEWE FOTOBOG mini's softcover – den perfekte løsning til billeder på farten.