Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Landingpage - Vægkalender

Spred glæde et helt år frem på blot 10 minutter

På kun 10 minutter kan du skabe glæde i mange måneder frem!

Giv en helt unik gave til venner og familie med en kalender med dine billeder fra Elgiganten Fotoservice.
På ganske få minutter kan du sprede glæde og vække smil i et helt år frem.


  • Udvælg dine fotos til kalenderen
  • Vælg din favorit kalender og indsæt dine billeder
  • Bestil og modtag din fotokalender efter kort tid

HUSK:er 100 % tilfredshedsgaranti på alle CEWE KALENDERE fra Elgiganten Fotoservice. Hvis du ikke er fuldkommen tilfreds kan du få et nyt forsøg eller pengene tilbage.


Kom godt igang her!

Du bestemmer hvor meget du vil gøre ud af det

Der er mange måder at lave en CEWE KALENDER på; benyt én af de flotte gratis skabeloner fra Elgiganten Fotoservice med design til billederne fra brylluppet, ferien, fødselsdagen eller noget helt fjerde, placér dine fotos præcist som du ønsker eller få inspiration fra den nogle af de mange flotte gratis designs – du kan naturligvis selv tage styring med kalenderens layout, når du ønsker.

Det skal naturligvis stå dig helt frit for om du vil lave en kalender med fotos fra året, der gik eller den store fest, rejse eller bryllup, der vil være det perfekte tema for din fotokalender.Fleksibiliteten er i højsædet

Uanset om du vælger at benytte den gratis software eller ønsker at lave dine fotokalender direkte på websiden vil du igennem hele processen se din ”færdige” fotokalender på skærmen, så du kan let lave justeringer og ændringer i kalenderen, hvor du synes at det er nødvendigt.

Softwaren fra Elgiganten Fotoservice giver dig også mulighed for at redigere og tilføje flotte effekter til dine billeder, hvis du ønsker at give nogle af fotosene i fotokalender et ekstra specielt udtryk.

Der er naturligvis valgfri startmåned på alle kalenderne fra Elgiganten Fotoservice, så du behøver ikke vente til december med at lave årets julegaver til bedsteforældrene eller ægtefællen.

TIP: Hvorfor ikke lade børnene lave deres egne kalendere til børneværelset – en sjov måde, hvor de selv kan være med til at tilføje deres egne højtider.

Med softwaren får du også mulighed for at skabe unikke CEWE FOTOBØGER – det perfekte fotoalbum til alle livets begivenheder, store som små. Oplev de mange flotte formater af fotobøger hos Elgiganten Fotoservice.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.Elgiganten Fotoservice ønsker dig en rigtig god fornøjelse!

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.