Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**

Luksus plakater

LUKSUS PLAKATER

Vores luksus plakater er det perfekte valg, for dem der elsker deres billeder. Især fordi der er så mange muligheder: Hver papirtype gør dit billede til noget helt unikt. Lav din luksus plakat, med vores store udvalg af designs og layouts.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat med blank fotopapir

LUKSUS PLAKAT - BLANK FOTOPAPIR

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farver og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat mat

LUKSUS PLAKAT MAT

Premium poster mat mindsker refleksioner og bibeholder samtidig billedets naturlige farver.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Luksus plakat perlemor er kendetegnet ved dets særlige evne til at reflektere lys. På den måde skabes der en helt særlig dybde. Denne egenskab er særdeles velegnet, hvis du ønsker at skabe en  3D-effekt.
fra 39,00 kr*
Plakater XXL

PLAKAT XXL

Få en plakat i størrelse XXL, helt op til 3 m. Dit foto bliver printet på mat fotopapir. Du kan også tilføje en elegant ramme til din plakat.
fra 34,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Forstørrelse med ramme, bliver lamineret på en træplade, hvilket giver billedet et mat udseende. Lav din helt egen vægdekoration, ved at benytte dig af vores store udvalg af designs, layouts og rammer.
fra 169,75 kr*

Dit foto som plakat og forstørrelse

Lad ikke dine største oplevelser samle støv på computeren; få dem trykt som plakat i et format, der yder dit foto retfærdighed.

Ved Elgiganten Fotoservice kan du få vælge mellem plakater i mange forskellige størrelser, formater og flere forskellige overflader. Fra den lille 20x20 cm, der passer perfekt til at lave en collage til væggen i børneværelset til det imponerende XXL-format på 100x300 cm, der kan give farve og udstråling til selv de største vægge.

Ved Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem mange forskellige overflader: fra den silkematte XXL til de 3 forskellige overflader ved vore luksusplakater; blank, mat og perlemor. Hver især bidrager med et helt specielt udtryk til plakaten af dit foto.

Vil du tilføje lidt ekstra eksklusivitet til dit billede? Prøv vore forstørrelser med ramme, hvor du kan vælge mellem en lang række fotorammer, der hver især giver et helt unikt udtryk til dit foto. Forstørrelse med ramme findes i flere forskellige størrelser, så der vil sikkert også være et perfekt match for dig og dine vægge.

En forstørrelse af dit foto vil – uanset format – garanteret bringe smil og glæde ved tilskuerne i lang tid frem over. Du kan lave din plakat direkte på hjemmesiden eller downloade Elgiganten Fotoservices gratis og prisbelønnede software, hvor du også har mulighed for at lave justeringer af dit billede – helt uden behov for at være uddannet grafiker.

Den gratis software gør dig også i stand til at samle alle dine fotos i en CEWE FOTOBOG; et helt unikt fotoalbum – perfekt til billederne fra ferien, brylluppet, skituren eller Tante Gerdas fødselsdag. Du kan naturligvis også bruge softwaren til at skabe flotte invitationer med dit foto, personlige fotokalendere og meget mere.

Husk at der er 100 % tilfredshedsgarantiplakater og forstørrelser ved Elgiganten Fotoservice. Hvis du af den ene eller anden grund ikke er helt tilfreds med resultatet, får du pengene tilbage eller et nyt forsøg. Det er naturligvis helt op til dig om du vil prøve kræfter med en anden version af plakaterne – om det er XXL plakat eller en luksusplakat på mat fotopapir, er helt op til dig.

Du kan selvfølgelig også vælge ét af de mange andre flotte materialer såsom det traditionelle foto på lærred, dit billede trykt direkte på en hård skumplade, en selvklæbende plakat, der kan placeres på stort set enhver overflade eller det eksklusive galleritryk, der forener det bedste fra de 2 flotte produkter; aluminium og akrylglas.

Elgiganten Fotoservice ønsker dig god fornøjelse med din næste vægdekoration.Elgiganten Fotoservice har den perfekte størrelse plakat til dig og alle dine vægge

Oplev de mange muligheder, der findes ved Elgiganten Fotoservice for at lave dine fotos om til flotte plakater. Med det store udvalg af poster versioner findes der med garanti også den perfekte version til dine vægge.
Hos Elgiganten Fotoservice kan du få forstørret dine fotos i et væld af plakat varianter, såsom:


  • Plakat XXL
  • Luksusplakat
  • Selvklæbende plakat
  • Forstørrelser med ramme

Med langt over 100 forskellige formater at vælge imellem vil du med sikkerhed kunne finde den perfekte plakat hos Elgiganten Fotoservice.
Med flere af vore plakater kan du dele dit foto op i sektioner og lave et flot flerdelt vægbillede – prøv selv og oplev den flotte grafiske effekt, denne løsning har på dine vægge og ikke mindst lokalet i dets helhed. Du kan vælge at dele dit billede op i 2, 3 eller endda 4 sektioner – find din foretrukne opdeling, læn dig tilbage og nyd resultatet.Go big or go home

Der er en årsag til at vi har valgt at give Plakat XXL netop XXL-betegnelsen. Med formater fra blot 20x20 cm og helt op i imponerende 100x300 cm findes der næsten ikke den væg, hvor dit foto ikke vil skabe blikfang i et af de flotte formater. Det flotte matte fotopapir mindsker reflektioner og lader dermed fokus koncentrere sig om dit foto.
Design din Plakat XXL hér.Luksus kommer i mange udtryk

Oplev den flotte effekt, der skabes ved luksusplakaterne fra Elgiganten Fotoservice. Dit foto trykt på ægte fotopapir og ikke mindst 4 forskellige overfladebehandlinger at vælge imellem – perlemor, blank og mat fotopapir og silke – vil med garanti skille sig ud fra mængden og skabe blikfang i mange år frem.
Derudover vil vores nye Fine Art plakat, hvor overfladen er materet og ru ved berøring, med garanti trække misundelige blikke.
Skab din Luksusplakat hér.Ingen væg kan vide sig sikker

Med de flotte selvklæbende plakater er det en leg at udsmykke sine vægge: Plakatens bagside er behandlet med en skånsom, men stærk lim, hvilket gør at plakaten kan monteres på stort set alle overflader, mens den samtidig let kan fjernes uden at efterlade mærker. Den ideelle løsning til dem af os, der måske ikke har det bedste øjemål og derfor har behov for flere forsøg til at sætte et billede lige. Den selvklæbende plakat er perfekt til skråvægge, smalle trappeopgange eller bare hvis du ikke orker at bore huller i din fine væg.
Start din indretning med Selvklæbende Plakat hér.En ramme om motivet bevarer fokus

Dit foto + ægte fotopapir + matchende ramme = en sikker vinder!
Hos Elgiganten Fotoservice kan du skabe et imponerende stykke kunst med dit foto forstørret på ægte fotopapir og placeret i én af de mange flotte varianter af trærammer. Du kan få din forstørrelse med ramme op i 50x75 cm og vælge mellem 2 flotte rammetyper i op til 9 forskellige farver.
Oplev de mange muligheder med Forstørrelse med ramme hér.Et vægbillede fra Elgiganten Fotoservice holder i mange år, så resultatet skal være i orden

Vi er sikre på, at du vil blive yderst tilfreds med din næste vægdekoration fra Elgiganten Fotoservice. Skulle uheldet være ude og du af den ene grund eller andet ikke er tilfreds, tilbyder vi en 100 % tilfredshedsgaranti.
Uanset årsagen tilbyder vi at genproducere dit billede eller give dig pengene tilbage. Dette er vores løfte til dig.Hjælpen er aldrig langt væk

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller +45 78797809, hvis du har spørgsmål om de forskellige plakattyper, hvordan du bestiller eller noget helt tredje.
Rigtig god fornøjelse.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.