Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Landingpage - Julekort

Unikke julekort med dit foto

Perfekt til at sprede lys og varme i den mørke, kolde vinter

Julen er hjerternes fest, så hvorfor ikke sende et flot og personligt fotokort med en sød julehilsen og spred lidt kærlighed og varme. Opdag de mange muligheder, der findes ved Elgiganten Fotoservice for at lave dit perfekte julekort – uanset om din hilsen blot er af de små eller de helt store; dit julekort vil med garanti blive værdsat langt ind i det nye år.


  • Udvælg dit foto
  • Vælg dit favoritkort og indsæt dine billeder og julehilsen
  • Bestil og modtag dine julekort efter kort tid
    – lige klar til at sende til de forventningsfulde modtagere

HUSK: Der er 100 % tilfredshedsgaranti på alle CEWE CARDS fra Elgiganten Fotoservice. Hvis du ikke er fuldkommen tilfreds kan du få et nyt forsøg eller pengene tilbage.


Kom godt igang her!

Du bestemmer hvor meget du vil gøre ud af det

Der er mange måder at lave et unikt julekort på; du kan vælge at benytte en af de flotte gratis skabeloner fra Elgiganten Fotoservice med et skønt design til din perfekte julehilsen eller selv bruge et foto som baggrund og lade kreativiteten folde sig ud.Glæden slutter ikke, bare fordi julen er slut…

Fik du ikke sendt et julekort i tide? Ved flere af vore kort er det muligt at tilføje videoer som afspilles på modtageres smartphone via en QR-kode, så hvorfor ikke sende et kort efter jul, hvor du kan ønske godt nytår ”live” via video? Det vil garanti vække jubel ved modtagerne og være et sjovt samtaleemne ved de kommende fællesarrangementer.

Når alle billederne fra julen er taget, hvorfor så ikke samle dem i et helt unikt fotoalbum? Med en CEWE FOTOBOG fra Elgiganten Fotoservice kan du skabe din helt egen fortælling om alle julens begivenheder – store som små. Elgiganten Fotoservice har det perfekte format til din julefortælling, der med garanti vil vække glæde i mange år frem. Oplev de mange muligheder på websiden og design dit eget fotoalbum med den gratis software.Fleksibiliteten er i højsædet

Uanset om du vælger at benytte den gratis software fra Elgiganten Fotoservice eller ønsker at lave dine julekort direkte på websiden vil du igennem hele processen se resultatet af din indsats direkte på skærmen, så du kan let lave justeringer og ændringer i julekortet, hvor du synes at det er nødvendigt. Softwaren fra Elgiganten Fotoservice giver dig også mulighed for at redigere og tilføje flotte effekter til dine billeder, hvis du ønsker at tilføje et specielt udtryk til fotosene i dit julekort.

Der medfølger naturligvis konvolutter til alle foldekortene fra Elgiganten Fotoservice, så du behøver ikke fare ud og købe disse separat.

TIP::Lad dit julekort skille sig ud allerede inden modtageren har åbnet konvolutten. Ved flere af foldekortene fra Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem et væld af flotte kulørte konvolutter – perfekt til at give din jule hilsen det lille ekstra.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.Elgiganten Fotoservice ønsker dig en rigtig god fornøjelse!

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.