Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Landingpage - Kort

Unikke invitationer til enhver begivenhed

En personlig fotohilsen vil altid blive værdsat!

Lad ikke din invitation til årets fest gå i glemmebogen – uanset om det er en bryllupsinvitation, indbydelse til konfirmation, familiefesten eller noget helt fjerde – en personlig invitation med dit foto og tekst fra Elgiganten Fotoservice vil med garanti blive bemærket og ikke mindst værdsat.


  • Udvælg dine fotos
  • Vælg dit favorit kort og indsæt dine billeder og tekst
  • Bestil og modtag dine fotokort efter kort tid
    – lige klar til at sende til de forventningsfulde modtagere

HUSK: Der er 100 % tilfredshedsgaranti på alle CEWE CARDS fra Elgiganten Fotoservice. Hvis du ikke er fuldkommen tilfreds kan du få et nyt forsøg eller pengene tilbage.


Kom godt igang her!

Du bestemmer hvor meget du vil gøre ud af det

Der er mange måder at lave unik invitation på; benyt én af de flotte gratis skabeloner fra Elgiganten Fotoservice med design til billederne fra brylluppet, ferien, fødselsdagen eller noget helt fjerde, placér dine fotos præcist som du ønsker eller få inspiration fra den nogle af de mange flotte gratis designs – du kan naturligvis selv tage styring med indbydelsens layout, når du ønsker.

Det skal naturligvis stå dig helt frit for hvilket tema, du ønsker at lave din invitations design i; om det skal være bryllupsbilleder, et close-up af æresgæsten eller noget helt tredje – gå på opdagelse i de mange flotte, gratis skabeloner fra Elgiganten Fotoservice og bliv inspireret til at lave din perfekte indbydelse.

TIP:Mange af de flotte skabeloner kan bruge ved flere forskellige kort, hvilket er perfekt til at skabe en rød tråd til festen; brug designet fra indbydelsen til bordkortene, menukortet og ikke mindst takkekortet.Morskaben slutter ikke, bare fordi festen er slut…

Ved flere af vore kort og indbydelser er det muligt at tilføje videoer som afspilles på modtageres smartphone via en QR-kode – hvorfor ikke sende et takkekort med festens højdepunkt; bryllupsvalsen, konfirmandens takketale eller faster Gerdas hovedspring i poolen? Med en video i takkekortet vil festen garanteret forblive mindeværdig i lang tid fremover.

Når alle billederne fra festen er samlet, hvorfor så ikke skabe et helt unikt fotoalbum med dem? Med en CEWE FOTOBOG fra Elgiganten Fotoservice kan du skabe din helt egen fortælling – uanset om begivenheden var af de små eller den HELT store har Elgiganten Fotoservice det perfekte format til din beretning, der med garanti vil vække glæde i mange år frem. Oplev de mange muligheder på websiden og design dit eget fotoalbum med den gratis software.Fleksibiliteten er i højsædet

Uanset om du vælger at benytte den gratis software fra Elgiganten Fotoservice eller ønsker at lave dine indbydelser direkte på websiden vil du igennem hele processen se din ”færdige” invitation på skærmen, så du kan let lave justeringer og ændringer i fotokortet, hvor du synes at det er nødvendigt.

TIP:: Lad din invitation skille sig ud allerede inden modtageren har åbnet konvolutten. Ved flere af foldekortene fra Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem et væld af flotte kulørte konvolutter – perfekt til at give invitationen det lille ekstra.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.Elgiganten Fotoservice ønsker dig en rigtig god fornøjelse!

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.