Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Kort og invitationer > Guld, sølv og struktur-tryk
Effektlak
Effektlak

CEWE CARDS med effektlak

Fornemme detaljer med den elegante guld- eller sølvtryk eller struktur-tryk. Hver af de tre skønne effekter gør sig både fysisk og optisk bemærket og giver på den måde dit budskab en effektfuld fremstilling.
Guld

Guldtryk

Dine personlige kort får en særlig elegant virkning med den skinnende guldtryk. Til bryllup, jul og andre fester bliver dine kort til et unikum med vores stilfulde skabeloner og guldforædling og dine bedste billeder.

Vores kvalitetspapir med en styrke på 300 g/m2 og den mærkbare guldforædling gør dine kort til en uforglemmelig oplevelse. Forgyld dine budskaber!

 

Sølv

Sølvtryk

Ikke alt der skinner behøver at være af guld. Også vores elegante sølvtryk skaber en skinnende effekt på det af dig designede kort. Med den smukke sølvglans får designelementer som ornamenter og silhuetter et stilfuldt udseende.

De strålende detaljer er ikke kun et optisk highlight, men føles også rigtig godt på vores stærke kvalitetspapir, der har en vægt på 300 g/m2 Med en let hævet struktur giver dette en flot 3D-effekt på dit kort.
Struktur-tryk

Struktur-tryk

Raffineret design: Med effektlak med struktur-tryk kan du fremhæve udvalgte elementer på dit kort. Især farverige elementer bliver derved sat rigtig godt i scene. Den gennemsigtige lakering sørger for intensive farver og forstærker dermed udtrykket af dit design.

Højglanseffekt kan tydelig mærkes på overfladen af vores stærke kvalitetspapir, der har en vægt på 300g/m2
Design dine CEWE CARDS med effektlak
Kort i sæt med 10 stk. Perfekte som takkekort eller som en overraskelse til personer, du holder af

Foldekort klassisk (10 stk)

Struktur, guld og sølv.

Kort i sæt med 10 stk. Perfekte som takkekort eller som en overraskelse til personer, du holder af

Foldekort XL højformat (10 stk)

Struktur, guld og sølv.

Kort i sæt med 10 stk. Perfekte som takkekort eller som en overraskelse til personer, du holder af

Foldekort XL tværformat (10 stk)

Struktur, guld og sølv.

Dekorer dine kort og invitationer med smukke detaljer i guld-, sølv- eller strukturtryk

Sæt prikken over i’et på dine personlige hilsner og invitationer med flotte effekter i metalliske farver og med lak-detaljer, der er til at se og føle. Hos Elgiganten Fotoservice kan du tilføje lidt ekstra magi og stil til dine CEWE CARDS med strukturtryk, der giver dimension og et eksklusivt udseende. Det er let, hurtigt og sjovt at lave helt unikke og personlige kort, der vil gøre glæde for enhver, der modtager det.Fang opmærksomheden og væk lykke med flotte og personlige kort

De kedelige og almindelige kort og invitationer hører fortiden til, nu hvor du hos Elgiganten Fotoservice kan designe dit helt eget kort spækfyldt med fotos og dekoreret med flotte og elegante detaljer, der fanger blikket og fremhæver dine billeder.

Du kan vælge mellem tre forskellige slags strukturtryk, der hver giver et særegent udseende til dine CEWE CARDS:


  1. Guldtryk
  2. Sølvtryk
  3. Klart tryk med effektlak

De metalliske guld- og sølvtryk giver dine kort et elegant og indbydende look, og det passer perfekt til højtider og invitationer til særlige begivenheder såsom bryllupper og jubilæer. Ved det klare tryk giver effektlakken en 3D-effekt til de valgte områder på kortet. Det giver et fængende og moderne udseende, der fremhæver farverne i dine fotos og tekst. Den klare effektlak egner sig derfor også til alle lejligheder – lige fra konfirmationsindbydelser og bordkort til firmajulekort med logo, da det giver et diskret - men eksklusivt - look.Tilføj smukke detaljer og lad din hilsen overstråle alle andres

Vil du sikre dig, at dine kort og invitationer bliver værdsat og kommer til at hænge fremme i lang tid? Hvorfor så ikke gøre dem uimodståelige ved at dekorere dem med personlige fotos og flotte detaljer?

Fremhæv teksten på dit korts forside eller benyt effektlakken til at fremhæve dine billeder på invitationen. Med Elgiganten Fotoservice får du masser af muligheder for at gøre din hilsen endnu mere enestående og 100% personlig.

Lad for eksempel lidt af julens magi og stjernestøv falde ned over årets julekort ved at dekorere dem med smuk effektlak i guld eller sølv. De metalliske farver vil ikke blot fremhæve dine billeder og din hilsen, de passer også perfekt til højtiden og vil funkle i skæret fra alle julelysene.

Eller indsæt smukke og stemningsfulde guld eller sølv detaljer til bryllupsinvitationen, så du har sat tonen for dagen og festen. Du kan eventuelt benytte samme strukturtryk på bordkort, menukort og takkekort, så du skaber en rød tråd i dit design og det overordnede look.

Med Elgiganten Fotoservice har du rig mulighed for at skabe et unikt og flot resultat, der vil glæde såvel dig som modtageren.

Se hér hvor let det er at designe dine egne kort.Med Elgiganten Fotoservice er det smukkeste design altid enkelt at lave

Flotte og personlige hilsner er ingen sag at designe, når du benytter Elgiganten Fotoservice. Du kan vælge mellem en lang række designskabeloner, der på forskellig vis benytter strukturtryk til at fremhæve din hilsen og dine billeder. Du kan bestille direkte fra vores hjemmeside eller via vores gratis bestillingssoftware.

Du bestiller dine CEWE CARDS sådan her:


  1. Vælg hvilken type kort, du vil designe
  2. Vælg skabelon og type strukturtryk
  3. Upload og indsæt dine billeder
  4. Tilføj din tekst og eventuelt clipart eller andre detaljer til dit kort
  5. Læg i kurven og gennemfør bestillingen – så sørger vi for resten.

Vi vil så gerne have at du bliver ovenud tilfreds med resultatet af dine kort, og derfor giver vi altid 100% tilfredshedsgaranti på alle vores CEWE CARDS. Dermed får du et nyt tryk af dine kort eller pengene retur, hvis du ikke er tilfreds med det endelige produkt.

Såfremt du oplever problemer eller undervejs er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar med kyndig vejledning på telefonnummer 78 79 78 09 eller på mail her.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.