





Julekalender med 24 billeder, fyldt med kinder® chokolade
To gange glæden bag hver låge - med dine fotos og søde overraskelser fra kinder®
A4-format i stående eller liggende format fyldt med 24 kinder®-produkter. Inde bage lågerne er der trykt dit foto.
- 1 stort frontbillede og 24 små billeder på bagsiden af lågerne
- Kan designes i stående eller liggende A4-format
- Kan tilpasses med juledesignskabeloner
- Miljøvenlig, 100 % nedbrydelig indvendig del
- FSC®-certificeret produk
Produktinformation
Format:
- 30,5 x 21,0 x 3,5 cm
- Fås i liggende eller stående format
Materiale:
- 300 g / m² FSC®-certificeret foldbart karton
- 100 % nedbrydelig indvendig del
Fyld:
- 24 kinder® lækkerier
- (kinder® Chokolade mini, kinder Schoko-Bons®, kinder Bueno® mini)
Indhold
kinder® Chokolade Mini
Ingredienser:
Mælkechokolade 40% (sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), sukker, skummetmælkspulver, palmeolie, smør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin. Mælkeandel i alt: 33%. Kakaoandel i alt: 13 %.
kinder® Schoko-Bons
Ingredienser:
Mælkechokolade 50% (sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), sukker, skummetmælkspulver (12,5%), palmeolie, hasselnødder (5,8%), koncentreret smør, mørk chokolade (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator lecithin (soja), vanillin), overfladebehandlingsmidler: gummi arabicum, shellak; glukosesirup, emulgator: lecithiner (soja), aromaer, vanillin. Mælkeandel i produktet i alt: 28%. Kakaoandel i produktet i alt: 16,5%.
kinder® Bueno Mini
Ingredienser:
Mælkechokolade 31% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetmælkspulver, koncentreret smør, emulgator: lecithiner (soja, vanillin), sukker, kakaomasse, palmeolie, hvedemel, hasselnødder (10,8%), skummetmælkspulver (8,5%), sødmælkspulver (5,5%), chokolade (sukker, kakaomasse, kakaobutter, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), fedtfattig kakao, emulgator: lecithiner (soja), hævemidler: natriumhydrogenkarbonat, ammoniumhydrogenkarbonat, salt, vanillin. Mælkeandel i alt 19,4%.