Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
CEWE FOTOBOG > CEWE FOTOBOG Pure

Din historie i 22 billeder – stilfuldt og moderne!

Du kan designe et minde til enhver anledning i løbet af få minutter. Den nye CEWE FOTOBOG Pure giver dine yndlingsmotiver et moderne udtryk, så du kan forevige de dejligste øjeblikke.

 • Praktisk, kvadratisk format i ca. 15 x 15 cm
 • Hardcover med billede og titel
 • Mulighed for personlig tekst på alle sider
 • 22 matte indersider i fremragende kvalitet
 • Designes hurtigt og nemt med dine smartphone billeder
 • Perfekt beskyttelse i elegant slipcase
 • En usædvanlig gaveide til enhver anledning
 • 134,00 kr*
CEWE FOTOBOG Pure
Pure minder, nemt skabt

Produktoplysninger

Papirkvalitet

Papirkvalitet

De matte, hvide eller sorte sider viser hver enkelt billede i fremragende kvalitet.
Elegant indpakning

Elegant indpakning

Med slipcasen er din CEWE FOTOBOG Pure både beskyttet og pakket elegant ind.

Vores CEWE FOTOBOG Pure app

CEWE FOTOBOG Pure app - nemt
CEWE FOTOBOG Pure app - personlig
CEWE FOTOBOG Pure app - pure

Du kan downloade vores CEWE FOTOBOG Pure app til din smartphone her:


Tilfredshedsgaranti

Topkvalitet og fremragende service er vores største styrke.

Derfor giver vi dig 100% tilfredshedsgaranti på din CEWE FOTOBOG.

Flere CEWE FOTOBOG formater

Stor

Stor

I en CEWE FOTOBOG Stor er der plads til alle dine historier.
XL

XL

Det populære format med en størrelse på 30 x 30 cm byder på mange designmuligheder til dine billeder.
Opdag nye formater

Opdag nye formater

Find den passende CEWE FOTOBOG til dine erindringer. Du kan vælge mellem ni formater.

Lav et unikt fotoalbum på sekunder, der vil glæde i år frem

Der er ingen undskyldning for ikke at lave en fotobog med den nye app, CEWE FOTOBOG Pure, hvor det nu er mere enkelt end nogensinde før at sammensætte en flot og personlig bog med nogle af dine bedste billeder. Du kan selv lave den helt uden postyr eller besvær – det eneste du skal gøre er at vælge dine fotos på din smartphone og så lade app’en om resten.Det enkle og moderne valg

Den nye CEWE FOTOBOG Pure fra Elgiganten Fotoservice er en lille og enkel fotobog med 22 fotos – et på hver side af bogen. Med Pure-fotobogen kan du sammensætte et enkelt og moderne fotoalbum, uden dikkedarer. Du skal ikke bekymre dig om en helt masse valgmuligheder ift. layouts, skabeloner, figurer og tekst. Det eneste, du skal gøre, er at vælge dine fotos, indsætte en overskrift og eventuelt tilføje et forord på første side. Resten klarer vi for dig.


CEWE FOTOBOG Pure er en flot kvadratisk hardcover fotobog med dine fotos trykt på mat, kraftigt papir. På den måde kommer dine billeder virkelig til at se flotte og eksklusive ud. Det enkle og moderne look bevares yderligere i indpakningen, da din Pure-fotobog leveres i en flot slipcase, der beskytter bogen og giver den et råt og moderne udseende.


Det enkle design gør, at CEWE FOTOBOG Pure er den perfekte ”begynder fotobog”, hvis du ikke har prøvet at designe din egen fotobog før. Den er enkel at lave, og du får et indblik i, hvor fantastisk det er at bevare dine bedste minder i en flot bog.CEWE FOTOBOG Pure – den perfekte og betænksomme gave til enhver lejlighed

Den søde og flotte CEWE FOTOBOG Pure fra Elgiganten Fotoservice er også en skøn gave til dig selv eller andre, hvor du kan fylde den med fotos fra en begivenhed eller dag, der var helt fantastisk. Brug 22 billeder af børnene, fra jeres skovtur eller fra bedstemors fødselsdag. Det er en fantastisk måde at bevare minderne om en af livets dejlige dage eller stunder.


Brug en CEWE FOTOBOG Pure som en lille ekstra gave eller betænksomhed - for eksempel som værtindegave, fødselsdagsgave, pakkekalendergave osv. Fyld den med fotos fra en særlig dag eller begivenhed, du har tilbragt med personen: Fødselsdag, kortklub, fest eller lignende, og giv en gave fyldt med minder og sjove historier. Det er en perfekt og unik måde at lade dine kære vide, at du sætter pris på de gode stunder, I har haft sammen, og lade dem genleve øjeblikkene med deres nye fotobog.Bestil din CEWE FOTOBOG Pure helt uden besvær

Med en CEWE FOTOBOG Pure slipper du for alt besvær og vanskelige beslutninger. Det hele er let og hurtigt at designe og bestille, og du kan endda gøre det direkte fra din smartphone med vores app til Android og IOS. Du har også mulighed for at designe en Pure-fotobog via vores CEWE FOTOSTATION i Elgigantens butikker.


Så let er det at lave en CEWE FOTOBOG Pure:


 1. Download vores app ”CEWE FOTOBOG Pure”
 2. Vælg de 22 fotos, du vil have inkluderet i fotoalbummet
 3. App’en laver et opstillingsforslag med dine billeder, men du kan selv flytte rundt på dem, så de står i den rækkefølge, du ønsker
 4. Skriv en overskrift på forsiden af bogen og indsæt eventuelt et forord på første side
 5. Bestil bogen og vær klar til at modtage den efter få dage.

Som altid får du hos Elgiganten Fotoservice 100% tilfredshedsgaranti på din CEWE FOTOBOG, så du kan få en ny eller få pengene retur, hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Du har også mulighed for at genbestille din fotobog inden for 6 uger, så du kan få trykt et eksemplar mere, hvis du for eksempel vil give bogen til andre.


Har du spørgsmål eller problemer kan du kontakte kundeservice på telefonnummer 78 79 78 09 eller på mail her.


Rigtig god fornøjelse.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.