Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Giv dit foto en ekstra dimension bag akrylglas
Akrylglas

AKRYLGLAS (Direkte tryk)

Fantastiske kunstværker til dit hjem! Billedet trykkes direkte bag akrylglas og holder derfor længe og er endda velegnet til badeværelset.
fra 174,00 kr*
Ønsker du at give dine fotos en ekstra dybde og farvevirkning vil dit billede bag akrylglas være en oplagt mulighed. Hos Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem 2 forskellige versioner af foto bag akrylglas; direkte tryk.

Foto bag akrylglas med fotopapir kombinerer det bedste fra dit motiv trykt på ægte fotopapir og akrylglasset. Først bliver dit foto fremkaldt på fotopapir og derefter monteret med største omhyggelighed på bagsiden af akrylglasset. Dette giver et resultat, hvor farverne i dit motiv træder ekstra frem som følge af akrylglasset. Dit foto får også en hidtil uset dybde grundet akrylglasset som nærmest tenderer en 3D-effekt. Placér din vægdekoration på en væg, hvor der er direkte lys og se farverne komme til live.

Ved akrylglas med direkte tryk bliver dit foto trykt direkte på akrylglassets bagside. Dette giver et let materet udtryk, hvor farverne i motivet bliver mere afdæmpede end i originalbilledet. Denne version er perfekt, hvis man ønsker et resultat, hvor farverne i vægbilledet ikke skal være for dominerende i forhold til rummet.
Idet dit foto bliver trykt direkte på akrylglasset er der ikke noget, der standser lyset. Dette betyder at lys udefra vil skinne igennem vægbilledet og videre ud på den omkringliggende væg. Det er naturligvis også en mulighed at selv styre lyset og placere en lyskilde bag dit foto; på den måde vil du kunne iscenesætte dit motiv 100 %. Til dette anbefales det at bruge LED-lys, da de ikke udvikler varme.

Uanset hvilken udgave af foto bag akrylglas, du vælger, får du et vægbillede, der med garanti vil pynte på enhver væg og vække beundring hos tilskuerne. Er du ikke helt tilfreds med resultatet kan du være helt tryg i visheden om at der naturligvis er 100 % tilfredshedsgaranti på alle vægbilleder bag akrylglas hos Elgiganten Fotoservice.

Den perfekte præsentation af dit smukke motiv

Afhængig af hvilken type og størrelse af billede bag akrylglas du har valgt, kan du hos Elgiganten Fotoservice bestille forskellige vægophæng til at give den lille ekstra dimension til dit vægbillede.

Ved direkte tryk på akrylglas kan du vælge mellem 2 forskellige typer af skruesystemer; den ene, hvor der bliver boret et hul i hvert hjørne og ophænget monteres derigennem. Vær opmærksom på at hullerne placeres i selve billedet, så der skal ikke være vigtige detaljer hér.
Det andet alternativ er et kantbeslag, hvor dit vægbillede monteres via et skruesystem, der sidder på ydersiden af vægbilledet og klemmer sig fast. Ved denne udgave er der minimalt overlap på billedet, da kun ca. halvdelen af skruen er placeret indenfor billedets ramme.
Begge udgaver placerer dit vægbillede ca. 2 cm. ude fra væggen.

Ved billede bag akrylglas med fotopapir kan du vælge at få monteret med spejlplade-ophæng, hvilket får dig vægbillede til at hænge blot 1 cm. fra væggen.

Uanset hvilken af typerne du vælger, kan du naturligvis vælge at ikke få monteret vægbeslag. Dette er helt op til dig.Design dit eget vægbillede bag akrylglas fra Elgiganten Fotoservice med blot 4 enkle trin:


  1. Vælg det ønskede foto
  2. Find din favoritversion af akrylglasset på siden hér eller installér den gratis software
  3. Vælg det ønskede format og placér dit foto
  4. Læg i varekurven og tilføj vægophæng, hvis du ønsker


Efter få dage vil dit nye vægbillede være færdigproduceret og klar til levering på valgte lokation.


Er du i tvivl?

Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller andet. Du kan kontakte os via 78 79 78 09 eller via mail hér. Rigtig god fornøjelse med dit nye vægbillede fra Elgiganten Fotoservice

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.