Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**

Individuel, fleksibel, moderne: Vis dine bedste fotos frem på en kreativ måde med hexxas!

Giv dine bedste billeder et usædvanligt, intenst look! Få billederne trykt på sekskantede skumplader med mat overflade. Lav ét motiv sat sammen af flere heksagoner eller kombiner forskellige heksagoner i én dekorativ vægcollage. Heksagonerne fås i størrelserne 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm. Med Y-stykket og magnetophænget kan du gøre dine bedste øjeblikke fleksible og til et stilfuldt kunstværk på din helt egen måde. Du kan altid udvide din vægdekoration med flere heksagoner med dine yndlingsmotiver. De er perfekte til for eksempel et portrætgalleri, landskabsbilleder og rejsefotos.

Og se bare her: collagen kan blive større for hver rejse! Indsæt nye heksagoner efter din næste rejse og udvid vægdekorationen. Bring de eksotiske himmelstrøg hjem i stuen som en smart og personlig vægdekoration.

  • Hårde skumplader som heksagoner
  • Fås i størrelserne 18 x 15,6 og 27 x 23,4 cm
  • Mange muligheder for at udvide din vægdekoration
  • Fleksibel ophæng med magneter
  • fra 139,00 kr*
hexxas

Gem dine bedste øjeblikke kreativt med hexxas

Formatoversigt

Formatoversigt

Pynt en væg med flere af dine bedste minder:
Arrangér dine billeder på en elegant og smart måde, med dine
fotos printet på plader i størrelserne 18 x 15,6 eller 27 x 23,4 cm.
Heksagon på hård skumplade

Hexagon på hård skumplade

Den hårde men lette skumplade er god kvalitet til lav pris. Materialet giver et moderne udtryk, er meget stabilt og har en lang levetid.

Nem montering: Heksagonet er nemt at hænge op: Med det Y-formede monteringsstykke får du altid den samme afstand mellem dine hexagoner, når du skal have flere hængende sammen. Med et praktisk magnetophæng får du hurtigt dine heksagoner op på væggen. Du trækker blot foliet af og hænger dem op. Takket være magneten kan du altid nemt ændre din collage og udskifte dine billeder eller bytte rundt på dem.
Y-stykket - gør det let at hænge op: Med Y-stykket holder du altid den rigtige afstand mellem pladerne, når du hænger dine heksagoner op.
Magnetophæng: Let og ukompliceret - med det praktiske magnetophæng får du hurtigt dine heksagoner monteret på væggen. Du tager foliet af og sætter dine heksagoner op. Magneten gør, at du altid kan ændre på din collage.

Lad dig inspirere!

En collage af heksagoner i høj kvalitet!

Dine billeder som et moderne kunstværk: Sæt dine personlige heksagoner sammen til et smart og fleksibelt kunstværk bestående af dine bedste øjeblikke. Du kan altid udvide det med flere af dine yndlingsbilleder.

Top kvalitet og fremragende service er vigtig for os.

Derfor får du dette produkt med 100% tilfredshedsgaranti.

Sekskantede vægbilleder med dine egne fotos


Hexagoner på væggene? Nu kan du også lave vægbilleder i de populære sekskantede formater. Vær kreativ og lav din vægudsmykning med dine egne fotos trykt på dekorative, sekskantede skumplader.


Hvad kendetegner hexxas?


Det gør selvfølgelig først og fremmest den sekskantede form. Den form kender du måske i forvejen fra design og indretning, måske har du oven i købet allerede hexagoner hængende på væggen? De har længe været populære som små bogkasser eller mini-hylder, som regel lavet i træ. Formen og trenden består i form af de lækre og usædvanlige hexxas vægbilleder.


Lav individuelle, sjove og kreative fotoprojekter til dine vægge


Med hexxas kan du lave personlig fotokunst og du kan mikse materialer, billederne er trykt på samt størrelser og formater. Skab din helt egen stil med hexxas! Så får du med garanti DIY vægkunst, der aldrig er set før! Sæt dit helt egen præg på din boligindretning.
Mangler du lidt inspiration? Se her eksempler på hvordan du kan pynte dine vægge med hexxas:

• Leg med former og farver. For eksempel ved at blande sekskanterne med klassiske, firkantede billeder

• Du kan lave en hel fotocollage med egne billeder. hexxas-billederne er ikke store og dominerende, så det ser rigtig flot ud med flere sat sammen

• Lav en mosaik med dine bedste billeder. Find billeder der komplimenterer hinanden i farver eller tema og brug eventuelt også hexxas i forskellige størrelserHvilke fotos kan du lave hexxas med?


Det kan du med alle dine egne billeder, du skal bare finde det eller de motiver, du gerne vil have hængende.
Du har sikkert en masse en gode fotos på din telefon eller computer. Hvilke billeder kan du bedste lide at se på? Hvad vil du gerne have til at pynte på dine vægge? Du kan for eksempel bruge billeder af familien og lave en familievæg, eller smukke naturbilleder eller fotos fra ferien og ture, I har været på.
Hvem siger, at billederne på dine vægge skal være firkantede? Hvis du kan lide geometriske figurer og sjove kanter samt et anderledes og unikt udtryk i dine vægbilleder, så er det da hexxas, du skal have hængende!


hexxas – lette billeder, der passer til alle hjem


Hexagonerne printes på en hård skumplade. Det er et let materiale, der har en lækker, lidt mat finish. Letheden og det matte look gør, at du kan hænge dine hexxas hvor som helst i boligen, det passer dig. Overfladen gør, at lys ikke bliver genspejlet, hverken dagslys eller elektrisk lys. Du behøver heller ikke at tage hensyn til, om det er en væg af mursten, gips eller træ, alle vægge kan bære en hexxa. Desuden er hexxas-billederne ekstremt nemme at hænge op med det medfølgende magnetophæng. Så er de også nemme at skifte ud eller byttet om på, hvis du skulle få lyst til det.

God fornøjelse!

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.