Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOGTilmeld dig voresnyhedsbrev
KUNDESERVICE TLF: 7879 7809
Man-Fre: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Fotokalender > Chokoladejulekalender > Fyld selv julekalender
This product need to be predefined!

   Fyld selv julekalender

   Med vores Fyld selv julekalender giver du en personlig gave hver dag i december

   • Dine egne små personlige gaver bag hver låge
   • Stort format på 48 x 36 x 3,5 cm
   • For levering inden 1 dec. bestil senest: 25.11.2019

   Læs mere

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Fyld selv julekalender

   Med vores Fyld selv julekalender giver du en personlig gave hver dag i december

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Personlige gaver giver ekstra stor glæde. Så hvorfor vente til juleaften? Med vores Fyld selv julekalender kan du give familie og venner små personlige gaver hver dag i december.
   Uanset om det er til dine børn, din partner, dine bedsteforældre eller venner og kollegaer: Design en flot julekalender i størrelsen 48 x 36 x 3,5 cm, som vil forsøde december for dine kære. Du bestemmer helt selv, hvad du vil fylde kalenderen med: Rigtig mange små ting passer perfekt i plastikformen, som du nemt kan tage ud af siden på julekalenderen. Udover små slikposer og chokolader kan du f.eks. putte små cremer og parfumer, smykker, hobbytilbehør, legetøj og små hilsner, gåder, gavekort eller hjemmelavet ting i.

   Du kan også være kreativ, når du designer Fyld selv julekalenderen: Vælg dine skønneste fotos og gør dem endnu mere personlige ved at bruge vores vinter- og juledesigns. Vi trykker dit motiv i fantastiske farver på den silkematte forside af kalenderen. Din personlige og dekorative Fyld selv julekalender med kærligt udvalgte små gaver sørger for, at dagene indtil juleaften flyver afsted.

   Produktinformation

   Produktinformation

   • Produktnr: 7725
   • Mål: 48 x 36 x 3,5 cm
   • Materiale: Papir i høj kvalitet med silkemat overflade

   Julekalenderen består af:


   • - 16 låger i størrelsen 6 x 6 cm
   • - 6 låger i størrelsen 6 x 6,5 cm
   • - 1 låge i størrelsen 13,5 x 6 cm
   • - 1 låge i størrelsen 13,5 x 10 cm

   Sæt dit helt personlige præg på nedtællingen til jul

   Er chokoladejulekalenderen yt eller vil du gøre noget helt særligt ud af året nedtælling til jul? Prøv den nye ’fyld-selv’ julekalender fra Elgiganten Fotoservice, hvor du selv kan vælge, hvad der skal gemme sig bag hver låge. Det kan for eksempel være (sundt) slik, håndskrevne hilsner, smykker eller noget helt fjerde, der vil gøre december til noget helt specielt for modtageren.


   Synes du, at børnene får lige rigeligt slik og søde sager i december måned? Eller ønsker du ikke at bruge penge på upersonlige og unyttige gaver i færdigkøbte pakkekalendere? Prøv i stedet en anderledes julekalender, som du selv kan fylde med pakker, godter eller små julehilsner fra drillenissen. Med denne julekalender fra Elgiganten Fotoservice kan du vælge motivet på kalenderen, så det passer perfekt til din egen lille juleengel. Dette kan være et foto af familien, af et kæledyr, et fodboldhold, en popstjerne eller måske endda af Julemanden selv. Kun din fantasi sætter grænser. Med denne pakkekalender vågner dit barn hver dag op til en overraskelse, der med garanti vil sætte julelys i øjnene. Det kan måske også gøre det lettere at få ham/hende ud af fjerene om morgenen, hvilket også gør denne julekalender til en gave for forældrene.


   Denne julekalender fra Elgiganten Fotoservice kan også bruges som gave til bedsteforældre fra børnebørnene. Du kan for eksempel få dine børn til at lave små gaver eller tegninger, som de kan komme i kalenderen. På den måde bliver det et fælles projekt at lave denne julekalender til bedsteforældrene, og det giver børnene mulighed for at være kreative. Du kan dekorere forsiden med et billede af børnene eller hele familien, eller endda få dine børn til at lave en tegning, som du kan scanne ind og bruge i stedet. Dine børn vil helt sikkert synes, at det er sjovt at lave denne kalender, og med den store omhu og tid, som de vil lægge i denne pakkekalender, vil den komme til at vække glæde for flere generationer på én gang.


   Skal kæresten forkæles ekstra meget denne jul? Lav en personlig og unik pakkekalender ved at fylde denne store kalender med små gaver. Dekorér kalenderen med et godt billede af jer og gem 24 små pakker, der vil sætte et smil på læberne, og som viser, hvor meget han/hun betyder for dig. Det er et garanteret hit, som vil give bonuspoint på kærestekontoen lang tid efter jul. Du kan for eksempel skrive små søde beskeder eller give hjemmelavede ”gavekort”, som kan gemmes i julekalenderen i stedet for pakker. Det kan bl.a. være et løfte om en fodmassage, opvask eller en tur i biografen. På den måde kan du gøre julekalenderen meget personlig og betænksom uden at bruge en masse penge på gaver.


   Kender du en hund, der også skal vide, at det er jul? Med en fyld-selv-julekalender kan du forkæle vovsen med dens yndlingsgodbidder. Menneskets bedste ven fortjener også lidt forkælelse i december. Det kan jo være, den ikke får helt så mange gåture i det kolde, våde vintervejr og pga. juleræset. Med nye snacks i kalenderen kan Fido hver dag holdes beskæftiget, hvilket måske vil lade julefreden sænke sig i hjemmet. Lad eventuelt dine børn åbne julekalenderen til hunden - det er jo svært at åbne lågerne, når man har små poter. Det er sjovt for børnene at få lov til at være med, og det er en god måde at knytte bånd mellem børn og hund. Det giver også anledning til, at de leger med hunden, hvilket giver dig lidt tid for dig selv.   Bestil let og hurtigt en julekalender fra Elgiganten Fotoservice:


   1. Vælg din foretrukne julekalender på hjemmesiden eller den gratis bestillingssoftware
   2. Udvælg og overfør det foto, du vil bruge
   3. Placer dit foto, hvor du ønsker det, og indsæt eventuelt en lille julehilsen eller navnet på modtageren
   4. Når du synes, det ser godt ud, skal du blot bestille, og så vil vi sørge for at sende din julekalender til dig

   Som du ser, er det hurtigt og enkelt at lave en personlig julekalender til en, du holder af.


   Hvis du undervejs støder på problemer kan du kontakte vores kundeservice, der sidder klar ved telefonen på nummeret 78 79 78 09. Du kan også skrive en e-mail til os her.


   Har du en sukkergris i familien, der absolut skal have sit daglige skud slik? Fortvivl ikke; hos Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem et stort udvalg af julekalendere med lækker chokolade – se de mange muligheder hér.   Med Elgiganten Fotoservice er det ingen sag at lave flotte, anvendelige og unikke julegaver

   Det er hurtigt og overskueligt at designe noget helt specielt til nogen, du holder af.
   Med Elgiganten Fotoservice er det let og hurtigt at lave flotte fotoprodukter enten fra din computer via vores hjemmeside, gratis bestillingssoftware eller app, så du kan designe og bestille direkte fra din telefon eller tablet. På den måde kan du kreere flotte produkter på farten såvel som derhjemme i ro og mag. Der kan du også se vores mange andre flotte fotoprodukter, der vil være perfekte julegaver til bedsteforældre og andre, du holder af. Elgiganten Fotoservice kan levere det hele hurtigt og sikkert, og der er tilfredshedsgaranti på en lang række af vores produkter. Det betyder, at du kan få pengene tilbage eller lavet et nyt fotoprodukt gratis, hvis du ikke synes om resultatet. Dermed er du garanteret flotte julegaver, der vil gøre hele familien glad.   Vi har produktet, du tilføjer værdien

   Husk, at også årets julegaver kan komme fra Elgiganten Fotoservice. Du kan blandt andet lave flotte gaver med et billede af dine børn som motiv til bedsteforældre og andre familiemedlemmer. Brug for eksempel fotos af dine små englebasser til en flot fotokalender, der kan hænge eller stå fremme hele året eller i en lækker CEWE FOTOBOG, der vil vække glæde i mange år frem. Du kan også lave fine krus eller spil med deres foto på, som kan benyttes i hverdagen, såvel som når du og dine børn er på besøg.


   Og synes dine børn, at det er sjovt at se deres eget foto på julekalenderen? Så bør du tjekke vores store udvalg af fotogaver, som de garanteret vil elske. Elgiganten Fotoservice gør det nemlig også muligt for dig at sætte dit eget motiv på alt fra bamser og puslespil til mobilcovers og t-shirts. Det vil helt sikkert blive en af årets fedeste og sjoveste gaver, som ingen andre i børnehaven eller skolen har.


   Du kan også overraske din kæreste med en unik og kærlig gave fra Elgiganten Fotoservice. Prøv for eksempel at lave et flot vægbillede, hvor du kan få dit yndlingsfoto fremkaldt på fotolærred eller akrylglas. På den måde kan du gøre et fælles minde til et ægte kunstværk. Du kan også forevige jeres yndlingsstunder med en fantastisk CEWE FOTOBOG, der kan fyldes med fotos og videoer fra jeres tid sammen. Det er en personlig og romantisk gave, som i mange år vil kunne bruges til at se tilbage på jeres liv sammen.


   Lad dig også inspirere af julekalenderen til hunden, ved at inkludere menneskets bedste ven i årets julegaver. Med Elgiganten Fotoservice kan du bruge dine fotos af hunden i en flot CEWE FOTOBOG, i en fotokalender eller som motiv for årets julekort. På den måde kan du inkludere din lodne ven i dine julehilsner og -gaver på lige fod med resten af familien. Og hvis din hund virkelig har været god i år, kan du også give den sit helt eget og unikke tøjdyr eller pude med fotoprint, som den kan hygge sig med og putte sig i.


   Med fotogaver fra Elgiganten Fotoservice er julestemningen garanteret, og glæden ved gaverne vil vare ved længe efter jul.

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.