Tilmeld dig vores nyhedsbrev få 20% på din første fotoordre.

Kontakt kundeservice:
78 79 78 09
Julekalender Slider

Julekalendere for enhver smag

Gør hver dag frem til juleaften endnu hyggeligere: Find din favoritjulekalender og design den med dit eget billede!

Til produktoversigt

Bestillingsfrist

Modtag din julekalender i tide.

Bestil inden den 25.11. kl.09:00 for levering inden 1. december.

Chokoladejulekalender med dit foto

Hvordan skal din julekalender bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Ønsk god jul med en chokoladejulekalender med dit eget foto på forsiden

En af de helt store juletraditioner er julekalenderen – både med og uden chokolade. De fleste af os har haft en julekalender som barn, og mange har taget den tradition med sig op i voksenlivet. Nu kan du gøre årets julekalender til noget særligt og personligt og sprede den gode julestemning hver dag i december. Med Elgiganten Fotoservice kan du selv vælge motivet for julekalenderen, så det er dit eget foto, der danner ramme for de søde overraskelser bag hver låge.

Elgiganten Fotoservice giver dig mulighed for at specialdesigne julekalendere med dine egne billeder. Vi har flere forskellige typer chokoladejulekalendere og fotojulekalendere, som du kan vælge imellem. Julekalenderne er perfekte gaver til for eksempel børn, familie, bedsteforældre eller venner og som firmagaver til ansatte og kunder. De vil med sikkerhed gøre glæde og sprede julehumør helt indtil jul.

Så let er det at lave en julekalender fra Elgiganten Fotoservice:

 • Vælg det produkt du vil designe (f.eks. Chokoladejulekalender)
 • Udvælg og indsæt det foto, du vil benytte som motiv for din julekalender
 • Skriv evt. en julehilsen eller navnet på modtageren på julekalenderen
 • Når du er tilfreds med resultatet af dit arbejde, skal du blot bestille julekalenderen og lade os om resten.

Chokoladejulekalender med dit eget foto

En chokoladejulekalender er et hit for slikmunde i alle aldre, og nu kan du kombinere søde minder med lækker chokolade. Du vælger selv motivet for julekalenderen, og bag dit foto gemmer sig små farverige julekugler af mælkechokolade, der hjælper med at tælle dagene ned til juleaften.

Spring de almindelige, kedelige chokoladejulekalendere fra supermarkedet over og giv i stedet denne til dine børn, børnebørn eller kæreste som en sød overraskelse forud for julen. Med Elgiganten Fotoservice kan du dekorere julekalenderen med dit eget foto og med en julehilsen, så hver dag bliver noget helt særligt, når en ny låge skal åbnes.

Drop de kedelige eller almindelige firmagaver eller julekort, og skil dig ud med en unik hilsen i stedet. Denne chokoladejulekalender er det perfekte valg som gave til ansatte, kunder eller samarbejdspartnere, da du selv kan vælge det foto eller logo, der udgør motivet, så det passer til din virksomheds image.

Kinder® chokoladejulekalender med dit eget foto

Chokoladejulekalenderen fra kinder® er altid en favorit blandt store og små chokoladeelskere. Med julekalenderen fra Elgiganten Fotoservice kan du specialdesigne en lille (før)julegave til en du holder af. Du vælger selv billedet til forsiden, der sammen med chokolade fra kinder® med garanti vil gøre december måned sødere. Chokoladejulekalenderen indeholder tre forskellige slags chokolade fra kinders® produktserie:

 • kinder® Riegel
 • kinder® Bueno
 • kinder® SchokoBons

Julekalenderen kommer i to størrelser: Almindelig (30 x 21 x 3,5 cm) og XXL (48 x 36 x 3,5 cm). Begge med dit eget foto som motiv i flotte, klare farver.

Julekalenderen fra kinder® er den ultimative julekalender for enhver juleentusiast og er derfor det rette valg for børn og voksne, der har fortjent en ekstra lækker julekalender. Med fire forskellige slags kinder®-chokolade er det en gave, der virkelig for tænderne til at løbe i vand, samtidig med at det særligt udvalgte foto på forsiden går lige i hjertet. Hvis du ønsker at give kunder eller ansatte en rigtig lækker og anderledes firmagave eller julehilsen, skal du ikke lede videre – så er det kinder®-julekalenderen fra Elgiganten Fotoservice, du skal have fat i. Chokoladen er nemlig smagfuld og hyggelig, mens du selv kan præge kalenderens udseende med et professionelt og individualiseret foto eller logo. Det er derfor den perfekte firmagave, der taler til maven og til hjernen.

Ferrero® chokoladejulekalender med dit eget foto

Overrask en du kender med en velsmagende og personlig chokoladejulekalender fra Ferrero®. Med dit eget billede eller logo på forsiden og lækker Ferrero®-chokolade indeni kan du imponere og glæde hele julen igennem. Vi garanterer, at der vil blive tænkt søde tanker om dig hver dag, når en ny låge åbnes.

Julekalenderen fra Ferrero® er den ultimative voksen-chokoladejulekalender. Fyldt med 3 forskellige slags kvalitetschokolader fra Ferrero® og dekoreret med et flot foto, du selv vælger, vil den falde i god smag – både for maven og for øjet. Julekalenderen fra Elgiganten Fotoservice kommer i to størrelser: Almindelig (30 x 21 x 3,5 cm) og XXL (48 x 36 x 3,5 cm), der begge vil få dit foto til at stå frem og komme til sin fulde ret.

Julekalenderen er fyldt med følgende slags lækker chokolade fra Ferreros® sortiment: - Ferrero® Rocher - Ferrero® Raffaello - Ferrero® Küsschen

Denne julekalender er en perfekt gave til den kvalitetsbevidste bekendte eller familiemedlem, der fortjener en helt speciel og lækker julehilsen. Med dit foto som motiv kan du også bruge den som gave til ansatte eller kunder, der vil opleve julekalenderen som både sjov og unik og som et professionelt kvalitetsprodukt. Det er derfor en fantastisk gave – ikke blot til en chokoladeelsker, du holder kær, men også til folk fra dit professionelle arbejdsliv.

Fotojulekalender med dine egne billeder bag hver låge

Kreér en helt unik julekalender med dine egne fotos bag hver låge. Med en fotojulekalender kan du bruge nogle af de mange billeder, du har taget, og dele dem med nogen, du elsker. Med denne fotokalender kan du udvælge 25 billeder, som underholder og vækker glæde hver dag.

Med en fotojulekalender fra Elgiganten Fotoservice har du mulighed for at give en anderledes gave til den nærmeste familie og venner. Drop de kedelige papjulekalendere fra supermarkedet eller de almindelige julekort, man kan købe i store bundter. Brug i stedet en fotojulekalender som en personlig gave, hvor du har mulighed for at fremvise 25 flotte fotos fra årets særlige begivenheder, eller som viser dine børns store udvikling inden for de sidste 12 måneder.

Brug den også som en alternativ julehilsen eller gave til ansatte og kunder, hvor du kan indsætte QR-koder med særlige rabatter, gaver eller vouchers. Det er en helt unik og anvendelig måde at tænke din forretning ind i en sjov og anderledes markedsføring.

Fotojulekalenderen fås i to forskellige størrelser: Almindelig (35,5 x 24,5 cm) og A3 (42 x 29,7 cm), så dine fotos virkelig kan komme til sin ret, når de står fremme hele december.

Julekalender med foto og rum til dine egne pakker

Med en fyld-selv julekalender med dit eget foto på forsiden kan du vælge, hvilke pakker eller overraskelser der skal gemme sig bag hver låge. Med dit eget foto på forsiden og dine egne pakker indeni er det den ultimativt mest personlige julekalender, du kan give.

Sammensæt din helt egen pakkekalender til dine børn, hvor du kan fylde den med deres yndlingsslik eller andre små overraskelser. På den måde er du sikker på, at de kan lide eller tåle indholdet, og du ved, at de kun får det bedste af det bedste. Du kan også bruge kalenderen som en foræring fra dine børn til deres bedsteforældre ved at få dem til at tegne og lave små gaver, som de kan gemme inde i kalenderen.

Med denne julekalender fra Elgiganten Fotoservice kan du glæde din kæreste eller ægtefælle med søde kærlighedserklæringer eller overraskelser, som de ikke ville kunne få med andre julekalendere. Fyld den med hilsner, gavekort eller små søde sager, der med garanti vil gøre dig til årets bedste kæreste.

Elgiganten Fotoservices fyld-selv julekalender er derfor den sødeste og mest betænksomme pakkekalender, du kan give, da den er personlig både indeni og udenpå.

Andre julegaveideer fra Elgiganten Fotoservice

Mangler du inspiration til pakkekalender, adventsgaver eller julegaver? Med julen lige om hjørnet er Elgiganten Fotoservice behjælpelig med gaveideer til enhver lejlighed eller person i dit liv. Hvorfor ikke give en personlig og dekorativ gave, der bringer et smil på læben hele året rundt?

CEWE FOTOBOG – Europas mest populære fotobog

Glæd en du elsker med en CEWE FOTOBOG fyldt med billeder fra dine yndlingsstunder fra året, der gik.

Brug fotobogen som en mindebog over det sidste år eller som et personligt fotoalbum for en begivenhed eller rejse, som I har delt i årets løb. Elgiganten Fotoservice giver 100 % tilfredsgaranti på din CEWE FOTOBOG, så hvis du af uventede årsager ikke er tilfreds med bogen, får du lavet en ny eller pengene tilbage. På den måde sikrer vi, at du altid bliver glad med resultatet.

Med en CEWE FOTOBOG fra Elgiganten Fotoservice under juletræet kan du altså give en gave, der foreviger og fejrer de magiske øjeblikke, som de sidste 12 måneder har budt på. Den vil med garanti gøre glæde i mange år frem.

Julekort

Spild ikke portoen på kedelige eller grimme julekort. Gør noget særligt ud af årets julehilsen ved at dekorere dem med dit eget billede. Så kommer dit julekort helt sikkert op at hænge hele julen og måske også nytåret med.

Hos Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem forskellige slags kort, så du kan få sendt en julehilsen ud, der er lige efter dit hjerte. Du kan vælge mellem formaterne postkort eller foldekort, som begge kommer i forskellige størrelser og papirtyper. Du kan dekorere det med dine egne fotos, logoer og hilsen, og du kan vælge mellem vores mange forskellige effekter og tryk, der gør dit julekort til noget helt unikt.

Der er tilfredshedsgaranti på alle vores fotokort, så er du ikke fuldt ud fornøjet med resultatet af dit julekort, kan du få lavet nye eller få pengene retur. På den måde ved du, at du får et produkt lige efter dit eget hjerte.

Vægbilleder

Giv et stykke ægte kunst i julegave. Med et vægbillede trykt på for eksempel fotolærred eller akrylglas kan du gøre dit yndlingsfoto til et kunststykke. Du kan med Elgiganten Fotoservice kreere et ’statement piece’, der vil pynte og give et meget personligt og moderne touch til ethvert hjem.

Elgiganten Fotoservices store udvalg af vægbilleder og fotolærreder kommer alle med 100 % tilfredshedsgaranti, så du får pengene tilbage eller mulighed for at lave et nyt, hvis du ikke er glad for resultatet. På den måde bliver der i hvert fald ingen sure miner, når du giver et fotokunstværk i julegave.

Fotokalender

Med et nyt år lige om hjørnet er det et perfekt tidspunkt at forære en fotokalender fyldt med dine egne foto til en, du kender. Glæd din familie eller venner med en fotokalender til hjemmet eller kontoret og fyld den med flotte og sjove billeder. Det er en flot og anvendelig gave, der vil blive set og værdsat hele året. Og såfremt du ved modtagelse ikke synes, at den lever op til forventningerne, kan du få pengene retur eller få lavet en ny fotokalender. Fotokalenderen er nemlig dækket af vores tilfredshedsgaranti, så du vil ikke skulle betale for noget, du ikke kan lide. Så sikrer vi, at du ikke mister julehumøret lige meget hvad.

Fotogaver

Står du og mangler en lille ekstra julegave eller en ting til julekalenderen eller pakkelegen? Tjek Elgiganten store udbud af fotogaver, hvor du kan vælge dit eget motiv til en række flotte, anvendelige og sjove produkter. Blandt andet:

- Krus med dit yndlingsfoto på siden Giv kaffeelskerne i dit liv et krus med dit favoritbillede. På den måde tænker de på dig, hver gang de drikker kaffe eller te, hvad enten det er derhjemme eller på arbejde. Et personligt krus gør også børnenes varme kakao til en helt særlig oplevelse – især i de kolde, mørke vintermåneder.

- Spil med selvvalgt motiv Giv dine børn eller spilelskere et helt særligt puslespil, vendespil eller sæt kort, hvor motivet er selvvalgt. Det gør altid spillet en tand sjovere.

- Mobilcover med eget foto Vores smartphone er nok noget af det, vi ser allermest på i løbet af dagen. Giv et mobilcover med et helt særligt og personligt look, som glæder, hver gang man kigger på det. Du kan vælge mellem forskellige modeller og selv bestemme, hvilket foto, der skal pryde telefonen. Hvad enten du har en iPhone, Samsung, HTC eller noget helt fjerde, kan du med Elgiganten Fotoservice vælge mellem en række forskellige covers, som du kan gøre helt unikke.

Mangler du flere ideer til julegaver kan du tjekke Elgiganten Fotoservices store udvalg af fotogaver og fotoprodukter her.

Har du spørgsmål eller oplever du problemer undervejs er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefonnummer 78 79 78 09 eller sende os en mail her.