KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-21.00
Tlf.: 7879 7809
Nyhedsbrev -Tilmeld her

Luksus plakater

LUKSUS PLAKATER

Vores luksus plakater er det perfekte valg, for dem der elsker deres billeder. Især fordi der er så mange muligheder: Hver papirtype gør dit billede til noget helt unikt. Lav din luksus plakat, med vores store udvalg af designs og layouts.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat med blank fotopapir

LUKSUS PLAKAT - BLANK FOTOPAPIR

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farver og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat mat

LUKSUS PLAKAT MAT

Premium poster mat mindsker refleksioner og bibeholder samtidig billedets naturlige farver.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Luksus plakat perlemor er kendetegnet ved dets særlige evne til at reflektere lys. På den måde skabes der en helt særlig dybde. Denne egenskab er særdeles velegnet, hvis du ønsker at skabe en  3D-effekt.
fra 39,00 kr*
Plakater XXL

PLAKAT XXL

Få en plakat i størrelse XXL, helt op til 3 m. Dit foto bliver printet på mat fotopapir. Du kan også tilføje en elegant ramme til din plakat.
fra 34,00 kr*
Selvklæbende plakat

SELVKLÆBENDE PLAKAT

Selvklæbende plakater er alsidige og dekorative - ligegyldigt om plakaten klæbes på køleskabet, på den bærbare computer eller skal pynte på børneværelset.  

fra 74,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Forstørrelse med ramme, bliver lamineret på en træplade, hvilket giver billedet et mat udseende. Lav din helt egen vægdekoration, ved at benytte dig af vores store udvalg af designs, layouts og rammer.
fra 169,75 kr*

Dit foto som plakat og forstørrelse

Lad ikke dine største oplevelser samle støv på computeren; få dem trykt som plakat i et format, der yder dit foto retfærdighed.

Ved Elgiganten Fotoservice kan du få vælge mellem plakater i mange forskellige størrelser, formater og flere forskellige overflader. Fra den lille 20x20 cm, der passer perfekt til at lave en collage til væggen i børneværelset til det imponerende XXL-format på 100x300 cm, der kan give farve og udstråling til selv de største vægge.

Ved Elgiganten Fotoservice kan du vælge mellem mange forskellige overflader: fra den silkematte XXL til de 3 forskellige overflader ved vore luksusplakater; blank, mat og perlemor. Hver især bidrager med et helt specielt udtryk til plakaten af dit foto.

Vil du tilføje lidt ekstra eksklusivitet til dit billede? Prøv vore forstørrelser med ramme, hvor du kan vælge mellem en lang række fotorammer, der hver især giver et helt unikt udtryk til dit foto. Forstørrelse med ramme findes i flere forskellige størrelser, så der vil sikkert også være et perfekt match for dig og dine vægge.

En forstørrelse af dit foto vil – uanset format – garanteret bringe smil og glæde ved tilskuerne i lang tid frem over. Du kan lave din plakat direkte på hjemmesiden eller downloade Elgiganten Fotoservices gratis og prisbelønnede software, hvor du også har mulighed for at lave justeringer af dit billede – helt uden behov for at være uddannet grafiker.

Den gratis software gør dig også i stand til at samle alle dine fotos i en CEWE FOTOBOG; et helt unikt fotoalbum – perfekt til billederne fra ferien, brylluppet, skituren eller Tante Gerdas fødselsdag. Du kan naturligvis også bruge softwaren til at skabe flotte invitationer med dit foto, personlige fotokalendere og meget mere.

Husk at der er 100 % tilfredshedsgarantiplakater og forstørrelser ved Elgiganten Fotoservice. Hvis du af den ene eller anden grund ikke er helt tilfreds med resultatet, får du pengene tilbage eller et nyt forsøg. Det er naturligvis helt op til dig om du vil prøve kræfter med en anden version af plakaterne – om det er XXL plakat eller en luksusplakat på mat fotopapir, er helt op til dig.

Du kan selvfølgelig også vælge ét af de mange andre flotte materialer såsom det traditionelle foto på lærred, dit billede trykt direkte på en hård skumplade, en selvklæbende plakat, der kan placeres på stort set enhver overflade eller det eksklusive galleritryk, der forener det bedste fra de 2 flotte produkter; aluminium og akrylglas.

Elgiganten Fotoservice ønsker dig god fornøjelse med din næste vægdekoration.

Hjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og statitisk. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.