KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag-fredag: 08.30-18.00
Tlf.: 7879 7809
Nyhedsbrev -Tilmeld her
Plakater og fotolærreder

Skab unikke fotolærreder og plakater med dine fotos

Plakater og fotolærreder

Fotolærred
Fotolærred   

 • Flotte og ikke-reflekterende farver i professionel 12 farvetryk
 • Trykt på højkvalitets lærred
 • Tilgængelig i 47 formater fra 20x20 cm til 130x130 cm
fra 124,00 kr*
Akrylglas
Giv dine billeder en ny dimension

 • Flotte farver og stor dybde effekt med 4 mm akrylglas
 • Direkte UV-tryk egnet til inden-og udendørs brug
 • Mange formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 174,00 kr*
Alu-plade
Flot effekt på alu-plade      

 • Utrolig flot effekt
 • Let, stabilt og holdbar
 • Stor formatudvalg: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 134,00 kr*
Galleri tryk
Kun det bedste til dine billeder

 • 3D dybdeeffekt med 4mm akrylglas og alu-plade
 • Klare farver med UV-tryk
 • Mange formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
 • Inkl. vægophæng           
fra 214,00 kr*
Hård skumplade
Præsenter store formater elegant

 • Let og slidstærkt materiale
 • Direkte UV-tryk på hård skumplade
 • Stort udvalg af formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 94,00 kr*
Flerdelt vægdekoration
Utroligt alsidigt - flerdelt vægdekoration

 • Fås på 2,3 eller 4 dele
 • Talrige formats kombinationer
 • Vælg mellem mange forskellige materialer
fra 84,00 kr*
Materialeoversigt

Materialeoversigt

Rammetyper - se dem her

Rammetyper - se dem her

Motivgalleri: Mere end 1000 flotte motiver til din personlige vægdekoration

Motivgalleri: Mere end 1000 flotte motiver til din personlige vægdekoration

Fotolærreder

Fotolærred

Fotolærred

Dit yndlingsbillede på ægte lærred! Den klassiske lærredsstruktur giver motivet et særligt kunstnerisk look!
fra 124,00 kr*
Fotolærred som collage

Fotolærred som collage

Nu kan du også få dine bedste billeder trykt som en collage! Perfekt til alle, som ønsker at sætte et personligt præg på deres hjem.
fra 124,00 kr*

Nyheder

Fotopanel

Fotopanel

Fotopanelets specielle stil skaber en karakterfuld og moderne hygge i dit hjem. Vælg mellem liggende eller stående format.
fra 194,00 kr*
Flerdelt vægdekoration

Flerdelt vægdekoration

Med en flerdelt vægdekoration er det nemt at skabe personligt kunstværk. Du vælger et af dine egne billeder eller fra vores motivgalleri.
fra 84,00 kr*

Akrylglas, alu, galleri tryk m.m.

Akrylglas (Direkte tryk)

Akrylglas (Direkte tryk)

Fantastiske kunstværker til dit hjem! Billedet trykkes direkte bag akrylglas og holder derfor længe og er endda velegnet til badeværelset.
fra 174,00 kr*
Akrylglas (Fotopapir)

Akrylglas (Fotopapir)

Dit billede bliver fremkaldt på fotopapir i høj kvalitet og derefter monteret bag 5-10 mm tyk akrylglas. Hvilket give en flot 3D dybdevirkning og lysægthed.
fra 339,00 kr*
Alu-plade

Alu-plade

Billeder på alu-plader er meget populære. Når dit billede trykkes på en aluminimunsplade fremstår dit billede ikke kun kunstnerisk, det er også utroligt let og stabilt.
fra 134,00 kr*
Hård skumplade

Hård skumplade

Med dit billede på en hård skumplade skaber du et moderne udtryk af høj kvalitet. Formatet imponerer med sin store stabilitet og utrolige lethed.
fra 94,00 kr*
Galleri tryk

Galleri tryk

Den flotteste præsentation af dine billeder! Direkte tryk bag 4 mm akrylglas, der er forseglet med 3 mm stærk aluminium.
fra 214,00 kr*
Flerdelt vægdekoration

Flerdelt vægdekoration

Vær kreativ og udvælg dine bedste billeder og sammesæt dem som flerdelt vægdekoration. Fås i forskellige formater og antal dele.
fra 84,00 kr*
Gavekort

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god idé til en fødselsdag, bryllup eller andre begivenheder. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet er gyldigt til hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOG, invitationer, kalendere, fotogaver osv.

Plakater og fotolærreder

Specielle øjeblikke kræver en helt speciel plads i hjemmet! Få dit favoritbillede forstørret og nyd det i fulde drag – en let og hurtig måde at give dine vægge lidt ekstra kulør. Du kan vælge at få dit billede på fotolærred, som selvklæbende plakat, bag akrylglas, på alu-plade eller på en hård skumplade. Du kan også vælge det flotte galleritryk, der kombinerer det bedste fra alu-pladen og akrylglasset.

Uanset hvilken vægdekoration du vælger, garanterer vi at dit produkt bliver produceret i højeste kvalitet, så det færdige resultat vil komme til at pryde dit hjem i mange år fremover – uagtet om din nye vægdekoration skal give lidt ekstra farve i stuen, børneværelset, køkkenet eller et helt fjerde sted.

Som noget helt specielt kan du skabe dit helt eget personlige kunstværk med en flerdelt vægdekoration. Dit yndlingsbillede kan fordeles i flere sektioner, som tilsammen danner ét stort motiv. Med helt op til fire separate dele kan du give dit yndlingsmotiv et helt nyt udtryk. Mulighederne er mange.

Brug dit eget billede eller vælg ét af de professionelle motiver fra vores motivgalleri til din næste flerdelte vægdekoration – uanset om det er på fotolærred, akrylglas eller måske som en XXL-plakat til børneværelset! Du kan selvfølgelig også vælge at bruge den flotte poster på alu-plade eller som poster på hård skumplade som udgangspunkt til din næste flerdelte vægdekoration. De mange udfoldelsesmuligheder gør at du kan lave den perfekte vægdekoration til netop dit hjem!

Få et motiv af din datters kanin eller din drengs yndlingstraktor op på væggen med en selvklæbende plakat. Da den smarte selvklæbende plakat sidder direkte på væggen er den perfekt til den smalle trappegang eller måske skråvæggene på børneværelset. Plakaten er let at sætte op og let at tage ned igen og så efterlader den ikke mærker på tapetet – perfekt til de vægge, der normalt ikke kan dekoreres.

Oplev farverne i dit motiv komme til live som en poster bag akrylglas og se den fantastiske dybdevirkning, akrylglasset har på dit billede. Placer din poster bag akrylglas et lyst sted eller hvor solen rammer det direkte og se den flotte effekt, det har på hele lokalet.

Prøv vores flotte poster på aluminiumsplade, hvor dit yndlingsmotiv bliver trykt direkte på alu-pladen eller fremkaldt på ægte fotopapir og derefter omhyggeligt placeret på alu-pladen. Uanset hvilken tilgang du foretrækker får du et resultat, der vil vække glæde i mange år fremover. Med mere end 30 forskellige størrelser af den flotte poster på alu-plade, vil der med garanti være én, der passer perfekt til dig.

Med dit bedste billede trykt direkte på en hård skumplade, vil du med garanti få et resultat, der vil blive betragtet og beundret i lang tid fremover. Den lette skumplade danner den perfekte ramme til selv tunge motiver og de mange formater bevirker at der vil være en poster på hård skumplade til netop dit behov.

Skab et kunstnerisk centrum med dit yndlingsbillede trykt på ægte fotolærred. Udsmyk dit hjem med det flotte fotolærred eller giv det som gave til én, du har kær. Det alsidige fotolærred giver et helt unikt udtryk og tilføjer en høj grad af eksklusivitet til dit motiv.

Nogle motiver kræver ekstra plads for virkelig at komme til deres fulde ret: Med en XXL Poster kan du virkelig lade dine yndlingsmotiver strække vingerne. De mange forskellige formater og store udvalg af størrelser gør at du med sikkerhed vil kunne finde en XXL Poster, der er helt ideel til dine behov.

Prøv en af vore flotte fotocollager og saml alle de bedste feriebilleder ét sted eller lav en collage med alle børnene til dit kontor eller giv den som gave til bedsteforældrene. Lad eventuelt børnene udvælge deres yndlingsbilleder og giv dem en helt unik vægdekoration til børneværelset.

Du kan selvfølgelig også lave din collage på fotolærred og give collagen et mere eksklusivt udtryk.

Se hvor let det er at skabe dit helt eget vægbillede lige hér!

Hjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og statitisk. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.