KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-21.00
Tlf.: 7879 7809
Nyhedsbrev -Tilmeld her
Kort og invitationer

Unikke invitationer og fotokort

CEWE CARDS

CEWE CARDS - Individuelle kort til enhver anledning:

CEWE CARDS – Fotokort med video

CEWE CARDS (Sæt m. 10 stk) - Kort til enhver begivenhed

KORT (1 sidet) (Sæt m. 10 stk)

KORT (1 SIDET) (Sæt m. 10 stk)

Med dit personlige fotokort på fotopapir bliver hver hilsen til noget meget personligt. Fås i sæt med 10 stk. inklusive konvolutter.
fra 49,00 kr*
FOLDEKORT KLASSISK (Sæt m. 10 stk)

FOLDEKORT KLASSISK (Sæt m. 10 stk)

Vores klassiker blandt foldekort. Fås i sæt med 10 stk. inklusive konvolutter..
fra 119,00 kr*
FOLDEKORT HØJFORMAT (Sæt m. 10 stk)

FOLDEKORT HØJFORMAT (Sæt m. 10 stk)

Sammen med dine billeder og vores designskabeloner vil dine hilsner helt sikkert blive godt modtaget. Fås i sæt med 10 stk. inkl. tilhørende konvolutter.
fra 139,00 kr*
FOLDEKORT TVÆRFORMAT (Sæt m. 10 stk)

FOLDEKORT TVÆRFORMAT (Sæt m. 10 stk)

Dine personlige hilsner i panorama format. Design yder- og indersiderne på dit XL-foldekort selv. Fås i sæt med 10 stk. inklusive konvolutter.
fra 134,00 kr*
FOLDEKORT 13 X 18 CM (Sæt m. 10 stk.)

FOLDEKORT 13 X 18 CM (Sæt m. 10 stk.)

Vores særlige format til dine særlige budskaber. Fås i sæt med 10 stk. inklusive konvolutter..
fra 154,00 kr*
FOLDEKORT 14 X 14 CM (Sæt m. 10 stk.)

FOLDEKORT 14 X 14 CM (Sæt m. 10 stk.)

Et format der vil blive husket. Vi hjælper dig med designet via de mange designskabeloner. Fås i sæt med 10 stk. inklusive konvolutter.
fra 154,00 kr*
Postkarte Klassik

POSTKORT (Sæt m. 10 stk.)

Uanset om du vil skrive en taksigelse eller invitere til bryllup - vores klassiker blandt postkortene er den ideelle løsning.
fra 59,00 kr*
Postkort XL

POSTKORT XL (Sæt m. 10 stk.)

Vil du gerne forsende dit næste budskab på en helt særlig måde? Så er vores postkort i XL format det rigtige for dig.
fra 94,00 kr*
Gavekort

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god idé til en fødselsdag, bryllup eller andre begivenheder. Vælg mellem 6 forskellige beløb.
Gavekortet er gyldigt til hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOG, invitationer, kalendere, fotogaver osv.

Kort og invitationer

Inviterer dine gæster til fest med stil! Med en personlig invitation med egne billeder og eget tekst, vil det være svært at sige nej tak. De mange formater og designs gør det nemt at finde den perfekte invitation. Uanset om du inviterer til stort bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller måske grillfest, så har vi det helt rette kort til dig.
Skal du holde bryllup? Hvorfor ikke lave alle dine kort – indbydelse, bordkort, menukort og ikke mindst takkekort – med det samme tema – lav dine kort ved Elgiganten Fotoservice og skab en helhed til festen.

Ønsker du at sende en unik hilsen til jul eller sige tak for et godt år med et personligt julekort, så gå på opdagelse i de mange designmuligheder, der findes i vort enorme bagkatalog.

Uanset hvilket behov, du har – om det er bryllup, børnefødselsdag, jubilæum, barnedåb eller konfirmation, så har vi det ideelle kort til dig.

Personlig invitation til bryllup er efterhånden et must. Gør det komplet med takkekort med samme design efter brylluppet. Eller et takkekort efter konfirmation med den store dags bedste billede? Det er dig, der bestemmer! Måske behøver du ikke nogen speciel anledning, men vil blot sige tak til en ven eller familie?

Få dine personlige kort eller invitationer som postkort eller foldekort i forskellige størrelser. Perfekt til lige den begivenhed, du ønsker at invitere til.

Giv dine fotokort et helt unikt udtryk med forskellige papirtyper såsom højglans, luksus eller standard. Mulighederne er uanede og resultatet vil med sikkerhed vække begejstring.

Vore mange skabeloner gør det muligt for dig at lave dine invitationer, bordkort, menukort eller takkekort som du vil! Skab en sjov invitation til børnefødselsdag med en traktor på forsiden eller måske med et billede af barnet siddende på en hest? De mange muligheder gør det til en leg at lave en invitation som du gerne vil have den.

Gå på opdagelse i vores prisbelønnede software og oplev de mange muligheder, der findes for at lave den perfekte fotohilsen – Elgiganten Fotoservice har kortene, hvis du har festen. Prøv selv at lave dit eget fotokort – se hvor let det er hér!

Hjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og statitisk. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.